Arvosesta HPK:n ykkösvalmentaja - konkaripuolustaja Tuulola mukaan pakistoon

LIIGA / Uutinen
Pasi Arvonen on HPK:n uusi päävalmentaja.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
HPK on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Pasi Arvosen. Arvonen on toiminut aiemmin Kerhon kakkosvalmentajana.

Kaudesta 2006-2007 lähtien Hämeenlinnan Pallokerhon valmennustiimissä työskennellyt Pasi Arvonen on Kerhon uusi päävalmentaja. HPK ja Arvonen ovat allekirjoittaneet loppukauden kattavan sopimuksen. Tällä kaudella Arvonen on toiminut Pallokerhon kakkosluotsina.

- Ratkaisu oli HPK:lle helppo. Arvonen tuntee toimintatavat ja joukkueen. Koko valmennuskolmikko on motivoitunut ja sitoutunut tähän haasteeseen, kommentoi HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

HPK:lle tuli tarve hankkia seuraan uusi päävalmentaja, kun Pallokerho erotti maanantaina Kai Raution seuran päävalmentajan tehtävistä. Arvonen muodostaa hämeenlinnalaisten uuden valmennustiimin yhdessä kakkosvalmentaja Vesa Viitakosken ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen kanssa. 

HPK on keskiviikkona tehnyt myös loppukauden kattavan sopimuken puolustaja Marko Tuulolan kanssa. 

- Marko on harjoitellut joukkueen mukana jo kuukauden verran ja kuntouttanut itseään. Tuulola tuo leveyttä ja johtajuutta HPK:n puolustukseen. Markon kuntoutus jatkuu ja hän on pelikykyinen viimeistään joulukuussa, valottaa HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle