Arto Laatikainen palaa Espooseen – Blues julkisti joukkueensa

LIIGA / Uutinen
Blues julkaisi keskiviikkona tukun sopimuksia ja joukkueensa rungon tulevalle SM-liigakaudelle. Espoolaisten nimekkäin hankinta on Suomen mestari Arto Laatikainen, joka palaa kotikaupunkiinsa.

Espoolaisikoni Arto Laatikainen palaa kotikaupunkiinsa kaksivuotisella sopimuksella. Lahtelaistaustaiset puolustajat Henri Laurila ja Joonas Jalvanti sekä hyökkääjä Teemu Rinkinen saapuvat kahden vuoden sopimuksella.

Laatikaisen lisäksi Blues kotiuttaa laitahyökkääjä Niko Niemisen, joka palaa kasvattiseuraansa Hämeenlinnasta. Niemisen sopimus kattaa ensi kauden.

Lisäksi Blues on hankkinut laitahyökkääjä Eetu Pöystin HIFK:sta. Puolustaja Mikko Kuukka saapuu Espooseen Raumalta. Myös heidän sopimuksensa ovat kaksivuotisia.

Jatkosopimuksen Bluesin kanssa ovat solmineet Camilo Miettinen, Jani Hakanpää, Valtteri Virkkunen ja Tomi Sallinen. Nuoret Juuso Ikonen ja Niklas Tikkinen ovat tehneet ensimmäiset liigasopimuksensa. Miettisen, Ikosen ja Hakanpään sopimukset ovat vuoden mittaisia, Sallisen 1+1-vuotinen. Virkkunen jatkaa Espoossa kaksi kautta, samoin kuin Tikkinen.

Bluesin tiedotteessa joukkuetta kuvaillaan espoolaisemmaksi kuin koskaan ennen. Joukkueessa on 17 pelaajaa Bluesin A-junioritaustalla.


Teemu Rinkinen on yksi uusista Blues-hankinnoista.

» Lähetä palautetta toimitukselle