TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Ari Aaltonen sai lähteä Jokipojista - "Tämä on valitettava, mutta pakon sanelema ratkaisu"

MESTIS / Uutinen
Aaltonen on valmentanut urallaan toistaiseksi vain Jokipojissa.
Kuva © Timo Savela
Alivireisen kauden pelannut Jokipojat vaihtaa päävalmentajaa, kun Jouni Varis nousee Ari Aaltosen tilalle.

Jokipojat on vapauttanut päävalmentajansa Ari Aaltosen tehtävistään. Tilalle astuu Jouni Varis, jonka sopimus ulottuu kevääseen 2018 asti.

− Joukkueen otteet eivät ole olleet sillä tasolla, mihin joukkueen pelillinen kapasiteetti riittää ja mitä seurajohto edellyttää, hallituksen puheenjohtaja Jarkko Immonen kertoi Jokipoikien verkkosivuilla.

Mestiksessä Jokipojat on tällä hetkellä kuudentena, mutta joukkue on hävinnyt kaikki seitsemän edellistä otteluaan.

− Tämä on valitettava, mutta pakon sanelema ratkaisu. Haluan kuitenkin kiittää Ari Aaltosta hänen meille antamastaan panoksesta. "Turbo" osoitti hänellä olevan suuri ärjysydän näiden vajaan kahden vuoden aikana, jotka hän joukkueen kanssa työskenteli.

Päävalmentajan paikan ottava Varis on ollut edustusjoukkueen mukana viimeksi vuosina 2011-2014. Uuteen tehtäväänsä hän astuu kahden vuoden valmennustauolta.

− Haluan luoda joukkueeseen hyvän ilmapiirin, jossa jokainen pelaaja tuntee olonsa rennoksi. Se on urallani ollut aina tärkeää. Myös itse pelaamiseen on varmasti luvassa tiettyjä muutoksia, Varis kommentoi.

Variksen sopimus sisältää option myös kaudesta 2018-19. Jokipoikien apuvalmentajana jatkaa Eemeli Parikka, ja maalivahtivalmentajana toimii jatkossakin Arto Pyykkö.

» Lähetä palautetta toimitukselle