JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Aravirta palaa Jokereihin

LIIGA / Uutinen
Helsingin Jokerien uusi päävalmentaja on odotetusti Hannu Aravirta. Hän saa avukseen entisen jokeripelaajan Antti Törmäsen.

Hannu Aravirta valmensi neljä edellistä kautta Lahdessa Pelicansia. Ennen pestiään Suomen maajoukkueen valmentaja Aravirta voitti Jokerien luotsina kaksi SM-kultaa. Liigassa Aravirta on valmentanut myös JyP HT:ta ja HIFK:ta. Yhteensä liigamitaleja Aravirralta löytyy valmentaja seitsemän. Sopimus Jokereihin on kaksivuotinen.

– Mennään tyyli edellä. On todella suuri haaste pelata sellaista kiekkoa, joka sytyttää yleisön, Aravirta linjasi.

Antti Törmänen, 38, pelasi Jokerien liigamiehistössä seitsemän kautta ja on valmentanut Bluesin A-junioreita, jotka voittivat keväällä SM-kultaa. Joukkueen valmennustiimin muut jäsenet ovat maalivahdeista vastaava Jami Kauppi ja fysiikkavalmentaja Timo Lounio.

Pelaajauutisia Jokerit ei tiedotustilaisuudessaan kertonut. Todellista massiivisuutta sen sijaan on luvassa 5. toukokuuta, kun seura julkistaa koko tulevan kauden joukkueensa yleisötilaisuudessa Töölön torilla.

– Silloin viimeistään ryhmä on kasassa. Haluamme tarjota junioreille, yhteistyökumppaneille ja miksei faneillekin mahdollisuuden nähdä koko joukkue "livenä", valotti Jokerien toimitusjohtaja Keijo Säilynoja tiedotuslinjaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle