TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Aravirta jatkaa Kärppien päävalmentajana

LIIGA / Uutinen
Kärpät ilmoitti maanantaina tehneensä 1+1-vuotisen jatkosopimuksen päävalmentajansa Hannu Aravirran kanssa. Samalla Kärpät ilmoitti myös hyökkääjä Joonas Donskoin jatkavan Kärpissä.

Hannu Aravirta jatkaa Oulun Kärppien päävalmentajana myös ensi kaudella. Kärpät kertoi Aravirran jatkosta maanantaina ja jatkosopimuksensa myötä 57-vuotias Aravirta jatkaa Kärppien peräsimessä ainakin kevääseen 2012 asti.

- Tämä on minun viimeinen iso pestini. Täältä kaikki alkoi ja täällä loppuu. Kaiken kokemukseni, taitoni ja energiani aion laittaa tähän likoon, Aravirta kertoo seuran verkkosivuilla.

Aravirta otti Kärppien valmennusvastuun marraskuun lopussa seuran erotettua Mikko Haapakosken. SM-liigassa yhdentenätoista oleva Kärpät on Aravirran aikana kerännyt 17 ottelusta 25 sarjapistettä.

Donskoi jatkaa Kärpissä

Laitahyökkääjä Joonas Donskoi on tehnyt 1+1-vuotisen jatkosopimuksen Kärppien kanssa. 18-vuotias laitahyökkääjä on pelannut tällä kaudella 32 SM-liigaottelua tehden niissä 15 (10+5) tehopistettä. Donskoi oli mukana myös Suomen maajoukkueessa nuorten MM-kisoissa.

- Minulla on neljäs kausi menossa ja Kärpissä on mennyt hyvin. Itse asiassa yllättävänkin hyvin. Minulla oli optio ensi kaudesta, eikä minulla ollut aikeita lähteä muualle. Kokeneen Aravirran alaisuudessa minulla on mahdollisuus kehittyä, Donskoi perustelee.


Hannu Aravirta jatkaa Kärppien päävalmentajana.

» Lähetä palautetta toimitukselle