TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Appelgren vakuutti KooKoo-valmennuksen

MESTIS / Uutinen
Niklas Appelgren jatkaa KooKoossa.
Kuva © Timo Savela
Niklas Appelgrenin testijakso Kouvolassa tuotti hyökkääjälle Mestis-sopimuksen.

KooKoo-paitaan keväällä palannut Niklas Appelgren jatkaa Kouvolassa koko syyskuun puolivälissä alkavan Mestis-kauden loppuun asti. 24-vuotias hyökkääjä vakuutti KooKoon päävalmentaja Petri Mattilan tarpeellisuudestaan sopimukseensa kuuluneen testijakson aikana.

– Niklas on viime kaudella Suomi-sarjassa saadun peliajan ja vastuun myötä selvästi kokonaisvaltaisempi pelaaja. Testitulosten mukaan mies on harjoitellut kesällä kovaa omatoimisesti, ja harjoitusotteluiden positiiviset otteet vakuuttivat valmennuksen, kommentoi KooKoon urheilutoimenjohtaja Jarno Kultanen.

Appelgrenin lisäksi Kouvolassa nähdään myös toinen uusi sopimuspelaaja, kun edellisvuodet Helsingin IFK:n A-nuorissa kiekkoillut Lassi Raitanen, 20, liittyy KooKoon pelaajavahvuuteen. Puolustajan paikalla viihtyvä Raitasen on lähtökohtaisesti määrä pelata kouvolalaisseuran A-nuorten riveissä.

– Raitanen halusi tulla KooKoohon kehittymään, ja hän liittyy ensisijaisesti A-nuorten joukkueeseen. Lassi on tarvittaessa valmis liittymään myös edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen, Kultanen toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle