TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Antti Wennströmistä Jatkoajan uusi päätoimittaja

MAAJOUKKUE / Uutinen
Nykyinen päätoimittaja Emil Elo jättää tehtävänsä kevään MM-kisojen jälkeen.

Jatkoaika ry:n hallitus valitsi sivuston uudeksi päätoimittajaksi NHL-toimituspäällikkö Antti Wennströmin, 34. Hänen toimitussihteerinään aloittaa Tiiu Houni. Toimituksen uutispäällikön tehtävään on nimitetty Matias Strozyk.


Antti Wennström on Jatkoajan uusi päätoimittaja.

– Päätoimittajan tehtävä on journalistisen linjan määrittely ja vastuu uudistuksien eteenpäin viemisestä, Jatkoajan hallituksen puheenjohtaja Matti Liljaniemi kommentoi valintaa.

– Antin johdolla toivomme Jatkoajan menestyskulun jatkuvan vain entistä hienompana.

Wennströmin tueksi nimitettyjen Strozykin ja Hounin tehtävinä on vastata verkkolehden journalistisen puolen päivittäisestä toiminnasta.

Uudella päätoimittajalla on selkeä näkemys tulevaisuudesta.

– Jatkoajan pitää kiperien kysymysten ohella tarjota rakentavia juttuja. Pelkkä mehukkaiden skandaalien hakeminen ja sormella osoittelu ei vie loputtomasti eteenpäin, se tekee kyyniseksi.

– Päätoimittajana en tule säätämään jokaista osa-aluetta yksin oman pääni mukaan, siihen minulla on liian osaava tiimi rinnallani.

Emil Elo, 24, on toiminut päätoimittajana kesästä 2010 saakka. Sivusto on tänä aikana kokenut paljon muutoksia. Tekijäkunta on nuorentunut ja yhteiseen linjaan on panostettu entistä enemmän.

Sivusto onkin rikkonut kävijäennätyksiään, ja alkuvuodesta 2012 Jatkoaika.com tavoitti jo yli 200 000 eri kävijää viikossa. Yhteensä sivulatauksia on yli kaksi miljoonaa viikkoa kohden. Yksi merkkipaalu on myös ollut ehdokkuus Suomen Urheilugaalassa Vuoden urheilujournalismi-kategoriassa talvella 2011.

– Olemme tällä hetkellä tämän mediakentän Suomen parhaita, tietynlainen instituutio. Tavoitteena on antaa Wennströmille hyvä aihio, josta olisi luontevaa ja helppoa jatkaa toimintaa, Elo kommentoi.

Jatkoajan toimituksen uusi johto aloittaa työssään 1.6.2012.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Uutinen
Jatkoaika on Vuoden Mestis-media
MESTIS | 24.4.2018 21:01