TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Antti Savolainen jätti Hokin

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokissa alkukauden puolustanut Antti Savolainen, 19, on jättänyt kajaanilaisjoukkueen. Mies jatkaa uraansa kotikaupungissaan Tampereella Ilveksen A-nuorissa.

Savolainen pukeutui linnapaitaan 13 Mestis-pelissä, joissa tilastoihin merkattiin kaksi syöttöpistettä ja tehotilastolukema +1. Lisäksi Savolainen pelasi linnapaidassa yhden A-nuorten I divisioonan karsintaottelun, jossa syntyi pisteet 2+1.

178-senttinen ja 83-kiloinen puolustaja pelasi viimeisen Hokki-ottelunsa 26.10. LeKiä vastaan. Sen jälkeen nuorukainen keskeytti varusmiespalveluksensa, jätti joukkueen ja palasi takaisin Tampereelle.

- Tähän ei liity sen kummempaa dramatiikkaa. Savolainen halusi lähteä kotiin, sopimus purettiin ja mies pelaa jo lähiaikoina Ilveksen A-junioreissa, Hokin päävalmentaja Kai Suikkanen kommentoi tilannetta Kainuun Sanomissa.

Hokilla on tällä hetkellä riveissään vain viisi pelikuntoista puolustajaa. Savolaisen tilalle KooKoo-otteluun nostettu oma A-juniori Heikki Lukkari, 20, katkaisi kätensä Mestis-debyytissään. Alustavien tietojen mukaan vasemman käden värttinäluu on poikki ja käsi leikataan sunnuntaina.

Puolustajista sairastuvalla ovat jo ennestään Juha Falin (nilkkavamma) ja Hannu Haipus (nivusvamma).

Linnapaitaan ei saada tällä hetkellä puolustaja-apua yhteistyöseura Kärpistäkään oululaisjoukkueen loukkaantumistilanteen vuoksi. Toni Kiren ehti jo käväistä viime viikolla Hokin harjoituksissa ennen kuin hänet kutsuttiin takaisin Ouluun. Myös Atte Ohtamaa sai kutsun Kärppien mukaan, ja lainalla käväissyt Antti Ylönenkin on jo pikkupetojen mukana.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös