HPK - IFK
ILV - PEL
JUK - SPO
JYP - KAL
KOO - SAI
ÄSS - KÄR
LUK - TPS
BUF - NYR 2.00
CAR - EDM 2.30
MIN - NJD 3.30
ANA - BOS 5.00
PHI - DET 20.00
PIT - CGY 20.00
COL - STL 22.00

Antti Reivonen Hokkiin

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella TPS-paidassa hyökännyt Antti Reivonen siirtyy Hokkiin. Samalla kajaanilaisseura ilmoitti testaavansa puolustaja Matias Kiviharjun pelitaidot.

TPS-kasvatti Antti Reivonen, 22, on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Kajaanin Hokin kanssa. Mestiksestä uutta nousua uralleen hakeva Reivonen liittyy linnapaitojen vahvuuteen 23. elokuuta, sillä mies toipuu vielä viime kauden päätteeksi tehdystä olkapääleikkauksesta.

– Kunhan hänellä on lupa pelata täyttä häkää, ja kun saadaan kontaktipuoli kuntoon, niin meillä on siinä toimintavalmis pelaaja. Hän on treenannut kesän ja nostanut kuntoa sekä käynyt jäälläkin jo. Reivosen muistan A-nuorten vuosilta, sillä hän pisti jo silloin silmään. Kai Suikkaselta tuli hyvät suositukset kaverista, toteaa Hokin päävalmentaja Sami Karppinen.

Viime kaudella Reivonen pelasi TPS:n sotisovassa yhteensä 26 SM-liigan runkosarjaottelua, joissa hyökkääjän tilille merkittiin kaksi maalia. Kevään pudotuspelit Reivonen seurasi katsomon puolelta, mutta sai siitä huolimatta nimensä SM-kultaa voittaneiden pelaajien joukkoon.

Testipuolustaja Yhdysvalloista

Reivosen sopimuksen lisäksi Hokki ilmoitti testaavansa viime kaudella Pohjois-Amerikan NAHL-liigassa pelanneen Matias Kiviharjun pelitaidot. Aiemmalla urallaan niin Tapparan kuin Lukonkin juniorijoukkueissa pelannut 21-vuotias puolustaja tahkosi Motor City Metal Jacketsin riveissä yhteensä 56 runkosarja- ja pudotuspeliottelua, joissa nuorukaisen tilille merkittiin viisi (1+4) tehopistettä.

– Kiviharjunkin muistan Rauman Lukon A-nuorista, missä hän pelasi pari kautta ennen viime kauden pelaamista Amerikassa NAHL:ssa. On mielenkiintoista nähdä miten mies on kehittynyt. Jos hän istuu meidän rosteriin, olisi siellä kyllä paikka oikealta laukovalle puolustajalle, sanoo Karppinen.

Hokilla on nyt julkaistujen nimien myötä kasassa yhteensä 19 pelaajasopimusta ja viisi try-out-sopimusta alkavalle Mestis-kaudelle 2010–2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös