Antti Rahkonen palaa Hermekseen

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Porin Ässät piti linjansa loppuun asti, eikä lähtenyt myymään pelaajiaan muille liigaseuroille, vaikka kyselyitä tuli tiuhaan tahtiin vielä viimeisenä mahdollisena siirtopäivänä. Yhdestä miehestä Ässät kuitenkin luopui, kun puolustaja Antti Rahkonen palaa loppukaudeksi Mestikseen, Kokkolan Hermeksen riveihin.

Kesällä juuri Kokkolasta Poriin siirtynyt Rahkonen ei pystynyt missään vaiheessa vakiinnuttamaan kunnolla pelipaikkaansa Ässien rivistöstä. Liigaympyröissä hieman heiveröiseksi osoittautunut Rahkonen pelasi patapaidassa lähinnä puolustajana, mutta muutamissa otteluissa miestä kokeiltiin myös hyökkääjänä. Rahkosen saldoksi Ässien riveissä jäi 1+3=4. Jäähyminuutteja hän keräsi 12 ja tehopörssissä lukemaksi tuli -9.

Hermeksen riveissä Rahkonen teki viime kaudella hyvää jälkeä nimenomaan hyökkääjänä, keräten 44 ottelussa pisteet 13+32=45. Paluu Hermekseen lieneekin kaikkien osapuolten mieleen, kun Ässistä ei roolia löytynyt.

Muuten Ässät jatkaa kauden loppuun nykyisellä kokoonpanollaan. Curtis Sheptakia ei päästetty kosiskeluista huolimatta Tapparaan, Pasi Puistolaa ei annettu takaisin Ilvekselle, eikä Vesa Saloakaan päästetty mestaruusjahtiin. Niklas Heden siirto Ruotsiin HV-71:n riveihin kariutui, kun Ässät ja HV eivät päässeet yhteisymmärrykseen miehen hinnasta ja näin Hedekin jatkaa kauden loppuun Porissa. Sen sijaan Roman Horakille saattaa vielä tulla lähtö eteen, jos Ässät saa kaupattua hänet Keski-Eurooppaan, missä siirtoaika ei vielä umpeutunut.

» Lähetä palautetta toimitukselle