Antti Raanta siirtyy HIFK:hon

LIIGA / Uutinen
Raanta koppailee kiekkoja jatkossa HIFK:ssä.
Kuva © Mikko Ruohola - http://mikko.ruohola.org/ -->
HIFK teki kovan kaappauksen maalivahtiosastolleen, kun se ilmoitti tuoreen MM-vahti Antti Raannan pukevan jatkossa HIFK-paitaan.

23-vuotias Raanta torjui päättyneellä kaudella Ässät mestaruuteen ja valittiin pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Toiseksi maalivahdikseen HIFK ilmoitti hankkineensa Espoon Bluesissa pelanneen Antti Oren.

HIFK tiedotti myös viime kaudella Kärpissä pelanneen Oscar Eklundin siirtyvän yksivuotisella sopimuksella riveihinsä. Myös viime kaudella HIFKissä puolustanut Mikko Jokela jatkaa helsinkiläisten riveissä ensi kauden. Omista kasvateista liigasopimuksen HIFK:n kanssa tekivät Mikko Vainonen, Julius Nyqvist ja Miihkali Teppo.

- Julkaistujen lisäksi meillä on muutamia sopimuksia, jotka julkistamme vielä myöhemmin, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Tom Nybondas.

Hyökkäyspään vahvistuksikseen seura ilmoitti Jukureista palaavan Mika Partasen ja JYPissä aiemmin pelanneen Jonne Virtasen, joskin Virtasen sopimustilanne on vielä hieman epäselvä myös JYPin julkaistua hyökkääjän kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle