Antti Pärnäsestä Jatkoajan uusi päätoimittaja

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE / Uutinen
Antti Pärnänen luotsaa Jatkoajan toimitusta.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Verkkolehteä johtamaan tulee kesäkuusta alkaen Antti Pärnänen, 30. Kokenut journalisti ja jääkiekkokirjoittaja seuraa tehtävässä viisi vuotta päätoimittajana toiminutta Antti Wennströmiä.

Jatkoajan hallitus on valinnut verkkolehden uudeksi päätoimittajaksi Antti Pärnäsen. Verkkolehden historian pisimpään päätoimittajana toiminut Antti Wennström väistyy omasta halustaan tehtävästään 12. päivä kesäkuuta, jolloin Wennströmillä tulee täyteen viisi vuotta päätoimittajana.

Wennström jättää päätoimittajan tehtävänsä, mutta jatkaa yhä mukana Jatkoajan toiminnassa ja toimituksessa. Yksi aikakausi tuli päätökseensä, sillä puoli vuosikymmentä on poikkeuksellisen pitkä aika Jatkoajan kaltaisen yhteisön johdossa.

− Eniten olen ylpeä siitä, mitä kaikkea Jatkoajassa mukana olleet tekijät ovat kokeneet ja saavuttaneet verkkolehdessä sekä osa sen jälkeen ammatillisilla urillaan, Wennström kertasi.

− Lukijoille pokkaan valtavan kumarruksen kaikesta palautteesta ja kiinnostuksesta, sekä myös näistä virinneistä keskusteluista ja ideoista. Jatkoaikaa ei olisi olemassa ilman teitä.

Uusi päätoimittaja Antti Pärnänen on 30-vuotias media-alan ammattilainen ja pitkän linjan kiekkomies. Aiemmin Pärnänen on työskennellyt muun muassa useissa maakuntalehdissä, Radio Helsingissä, Music Televisionilla, Urheilusanomissa ja Ilta-Sanomissa sekä Jääkiekon SM-liiga Oy:n viestintä- ja PR-päällikkönä.

− Päätoimittajan valintaprosessi oli kaikkiaan erittäin onnistunut. Meillä oli lopulta positiivinen haaste valita Jatkoajalle parhaiten sopiva päätoimittaja, Jatkoajan hallituksen puheenjohtaja Mikko Korhonen kertoi.

− Pärnäsen intohimo, konkreettiset kehitysajatukset ja halu tulla valituksi tehtävään ratkaisivat pelin. Antilla oli paljon hyviä ajatuksia siitä, miten Jatkoaikaa tulisi kehittää.

− Tahdoin Jatkoajan päätoimittajaksi, koska Jatkoaika on merkittävä suomalainen jääkiekko- ja mediatoimija ja jatkoaikalaisten intohimo sekä yhteishenki ovat käsite. On suuri kunnia, että minut haluttiin tähän pestiin. Kiitän Jatkoajan hallitusta luottamuksesta, uusi päätoimittaja Antti Pärnänen kiitteli.

Jatkoajalla on 16 vuoden historiansa aikana ollut yhteensä 8 päätoimittajaa. Tehtävää ovat aiemmin hoitaneet Matti Liljaniemi, Janne Heikkilä, Jarmo Korhonen, Juha Hiitelä, Mikael Hoikkala, Kimmo Viitarinne, Emil Elo ja Antti Wennström.

Voit lukea lisää väistyvän ja uuden päätoimittajamme ajatuksia heidän haastatteluistaan:
Uusi päätoimittaja Antti Pärnänen haluaa olla lukijoiden ja tekijöiden palvelija
Antti Wennströmin viisi vuotta päätoimittajana - vain Luc Robitaillen missaaminen jäi harmittamaan

» Lähetä palautetta toimitukselle