TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Antti Nyrhinen SaiPaan, Pulkki ja Koponen try-outille

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Puolustaja Antti Nyrhinen siirtyy SaiPan paitaan Itävallasta, HC Innsbruckin joukkueesta. Alkukauden Mestiksessä Salamoiden paitaa päällään kantanut ja HPK:ssa viiden pelin ajan piipahtanut Nyrhinen on tehnyt SaiPan kanssa 2-vuotisen sopimuksen. KalPan puolustaja Simo Pulkki hakee pelipaikkaa SaiPan puolustuksesta try-outin kautta.

182-senttinen ja 97-kiloinen Nyrhinen on 26-vuotias SaPKon kasvatti. Häntä kuvaillaan monipuoliseksi ja vahvaksi puolustajaksi. Viiden Mestis-kauden aikana Nyrhinen ehti pelata Kiekko-Vantaan, KooKoon ja Salamoiden pelipaidassa. Tämä kausi Mestiksessä jäi kuitenkin kesken, kun siirto Itävaltaan loppukaudeksi tuli ajankohtaiseksi. Tämän kauden 32 Mestis-ottelussa Nyrhinen teki tehot 9+12.

25-vuotias Simo Pulkki tulee hakemaan paikkaa SaiPasta try-outin kautta. 196-senttinen ja 100-kiloinen puolustaja on viimeiset puolitoista kautta edustanut KalPaa. Fyysinen puolustaja ei komeile pistepörssin kärkipaikoilla ja hänen vahvuutensa ovatkin lähinnä oman maalin edustalla maalivahdin työrauhan suojaamisessa.

Lisäksi try-outille saapuu myös Mestiksen HeKistä puolustaja Marlo Koponen. 21-vuotias Koponen pelasi HeKissä 31 peliä tehoin 0+5. 185-senttinen ja 84-kiloinen Koponen on imatralaislähtöinen pelaaja, joka ennen Heinolaa pelasi SaiPan A-nuorissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle