Antti Miettinen Dallasiin

LIIGA / Uutinen
HPK:n tähtilaituri Antti Miettinen vaihtaa manteretta ja siirtyy Texasin aurinkoon. Miettisen ja Dallas Starsien välinen sopimus on kaksivuotinen.

Antti Miettinen on pelannut viime kaudet HPK:n ykkösnyrkissä yhdessä Tommi Santalan ja Eero Somervuoren kanssa. Nyt kolmikko suuntaa uusiin maisemiin Pohjois-Amerikkaan ja pelaavat siis tulevaisuudessa yhdessä vain korkeintaan maajoukkueessa.

Jatkoajan tavoittama HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela kuuli asiasta alueradiossa, kun Miettinen kertoi sopimuksen valmiiksi.

HPK on varautunut jo hyvissä ajoin SM-liigan viime kauden parhaan pelaajan lähtöön, eikä näin ollen uusia hyökkääjähankintoja enää tehdä Miettisen lähdön myötä.

– Koko ajan siihen ollaan valmistauduttu, että Miettinen lähtee. Ollaan hankittu Virta, Vujtek, Voutilainen ja Burström, joten hyvillä mielin tässä voidaan kauteen lähteä, Korpela valottaa.

Hannu Toivosen lähdettyä Boston Bruinsiin, toisen maalivahdin paikka jäi auki ja viidettä ulkomaalaispaikkaa suunnitellaan käytettäväksi uuteen maalivahtiin.

– Kun Toivonen teki sopimuksen Bostoniin, niin alettiin virittelemään verkkoja vesille. Pääasiassa maalivahtia haetaan ulkomailta, kun kotimaiset vaihtoehdot alkavat olla vähissä. Uusi veskari hankitaan kun sopiva vaihtoehto tulee vastaan.

Puolustukseen hämeenlinnalaiset eivät ole enää hankkimassa uusia kasvoja, vaan näillä mennään.

» Lähetä palautetta toimitukselle