ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Antti Kauppila siirtyy RoKiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Viime kaudella HPK:n ja Luulajan A-nuorissa pelannut sekä viime viikon ajan Kärpissä try-outilla ollut puolustaja Antti Kauppila siirtyy yksivuotisella sopimuksella Mestis-tulokas RoKiin.

Oulun Kärppien mukana viime viikon harjoitellut ja kiekkokauden heinäkuun lopulla avanneessa Pitsiturnauksessa sekä Sportia vastaan pelatussa harjoitusottelussa mukana ollut 19-vuotias Antti Kauppila allekirjoitti RoKin kanssa yksivuotisen sopimuksen tulevasta Mestis-kaudesta 2008-2009.

– Antin hankkimisessa oleellisessa osassa oli Kärppien ja Rokin välinen yhteistyö, jota pyrimme tiivistämään ajan kuluessa ja toiminnan vakiintuessa, toteaa RoKi Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kalle Kaihua.

Kauppilalla on vyöllään kolme SM-liigaottelua HPK:n sotisovasta sekä kolme Mestis-kamppailua Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen paidassa. Viime kauden alun kiekollinen puolustaja viiletti HPK:n riveissä A-nuorten SM-liigassa 26 ottelun ja yhteensä 20 (5+15) tehopisteen verran. Keväällä Kauppila kiekkoili ruotsalaisjoukkue Luulajan A-juniorien paidassa 12 ottelua tehoin 0+2.

Toimitusjohtaja Kaihuan mukaan RoKin Mestis-joukkueen kasaus kulkee suunnitellun aikataulun mukaan.

– Pyrimme rakentamaan joukkueen nuoreksi, urheilulliseksi ja mahdollisimman lappilaiseksi. Joukkueen tasoa on pyritty nostamaan tasaisesti eikä niin sanottuja vanhoja jyriä ole edes harkittu, Kaihua selvittää.

– Moni tulee yllättymään joukkueen kovuudesta ja periksiantamattomuudesta. Jäällä tullaan näkemään jokaisessa vaihdossa kaikkensa antava joukkue.

Harjoituksissa mukana tukku try-out-pelaajia

Jo aiemmin julkaistujen Janne Kivisen ja Juho Määtän lisäksi RoKi testaa viime kaudella joukkueessa pelanneita puolustajia Hannu Haipusta ja loukkaantumisesta toipunutta Lovro Bajcia sekä hyökkääjiä Jari Rautakoskea, Sami Nurmenniemeä, Kimmo Haapa-aroa ja Joonas Alannetta.

Lisäksi mukana ovat viime kaudella HPK:n A-nuorissa pelannut hyökkääjä Topi Anttila ja jo viime kaudella Vaasan Sportin testissä käynyt nuori latvialaishyökkääjä Marcis Zembergs. Seuran omista junioreista harjoitusringissä mukana ovat maalivahti Eetu Kaikkonen, puolustajat Matti Kangas ja Niko Juujärvi sekä hyökkääjä Antti Ylitapio.

RoKilla on tällä hetkellä kasassa yhteensä 22 pelaajasopimusta ja 10 try-out-sopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2009-2010.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Uutinen
Kärpät lainaa Hermosen Rovaniemelle
LIIGA | MESTIS | 24.8.2018 15:03
Artikkeli
Vetovinkit: Maalimäärissä kierroksen salaisuus
LIIGA | 11.1.2019 8:30
Uutinen
RoKi-vahti Reijola HPK:lle pätkäavuksi
LIIGA | MESTIS | 10.1.2019 14:03
Uutinen
Ikosen aika Kärpissä päätökseen
LIIGA | 6.1.2019 14:07