ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Antti Karhula siirtyy Vaasan Sportiin

MESTIS / Uutinen
KooKoossa alkukaudella kiekkoillut Karhula siirtyy Vaasan Sportin miehistöön

Karhula ja KooKoo purkivat pelaajasopimuksensa viime viikolla. Mestis-tasolla erittäin taitava sentteri otti itse yhteyttä Vaasaan ja toimitusjohtaja Juha Saari otti miehen vastaan enemmän kuin mielellään. Sopimus kattaa koko loppukauden.

- Antti tuli tänne hienolla asenteella. Täällä hän saa hyökkäävän roolin ja todennäköisesti Kasper Kenigin rinnalleen. Karhula on monena Mestis-kautena iskenyt kovia pistemääriä, kertoi Sportin toimitusjohtaja Juha Saari Antti Karhulasta Sportin kotisivuilla.

Sportin sentteriosasto koki alkukaudesta todella suuren takaiskun, kun Mestisen taitavimmaksi pelaajaksi tituleerattu Partik Westerback joutui laittamaan hokkarit naulaan pitkäaikaisen polvivammansa vuoksi. Karhulalle on kaavailtu juuri Westerbackin entinen pelipaikka taskuraketti Kasper Kenigin viereltä. Toisessa laidassa Kenigin kanssa on viime pelit pelannut sentterin tontilta tuttu Tatu Backman. Westerbackin monivuotinen aisapari Vesa Myllyaho oli toisessa laidassa kun Westerback ja Kenig pelasivat alkukaudella yhdessä, mutta Myllyaho on löytänyt vakiopaikan Teemu Kuusiston ja Pete Suonpään tehoketjun työmyyränä.

Oululaisen kiekkokoulun kasvatti Karhula on kiertänyt lukuisia seuroja Mestis- ja I-divisioonatasolla. Taskussa on myös Mestiksen voitto Jukureiden paidassa kaudella 00-01. 27-vuotias Karhula pelasi viime kaudella myös Ranskassa.

Karhula on Mestis/I-divisioona-tasolla yksi harvoista pelaajista, jotka ovat pystyneet pelaamaan useita yli piste/peli kausia.

» Lähetä palautetta toimitukselle