Antti Karhula palaa pohjoiseen

MESTIS / Uutinen
Oululaislähtöinen keskushyökkääjä Antti Karhula, 26, siirtyy KooKoosta Kajaanin Hokkiin. Kainuun Sanomat kertoi lauantaina Hokin solmineen sopimuksen neljä kautta Mestiksessä kiekkoilleen syöttökoneen kanssa.

Karhula on ollut kolmen viime kauden ajan Mestiksen tehokkaimpia keskushyökkääjiä. Tehopisteiden valossa parhaan kautensa hän pelasi talvella 2000-01, jolloin mies saalisti Jukureiden paidassa luvut 12+33=45 ja oli mukana voittamassa seuralle Mestis-mestaruutta. Viime kaudella hän pelasi KooKoossa loukkaantumisen vuoksi vain 29 ottelua, mutta teki niissä komeat pisteet 4+27=31.

Antti Karhula ei ole koskaan aikuisten sarjassa pelannut kahta peräkkäistä kautta samassa seurassa vaan on vaihtanut joukkuetta ahkerasti. Hän on ennen Kajaaniin siirtymistään ehtinyt Mestiksessä edustaa Jää-Kotkia, Kärppiä, Jukureita ja KooKoota.

Karhulan viimekeväinen lähtö Kouvolasta herätti ihmetystä monissa Mestiksen seuraajissa, sillä KooKoo ilmoitti hyvissä ajoin, ettei kaksi edellistä kautta yli piste/ottelu -tahtia pelanneella Karhulalla ole sijaa tulevan kauden joukkueessa. Hokin harjoitusrinkiin ilman seuraa jäänyt Karhula liittyi loppukesästä. Nyt solmittu sopimus on yksivuotinen.

Kainuun Sanomat niin ikään kertoo puolustaja Mika Ruokolaisen jättäytyvän sivuun Hokin ensi kauden joukkueesta. Viime kaudella Hokissa ja Polvijärven Urheilijoissa esiintynyt pakki jäi ikäväkseen vaille opiskelupaikkaa Kajaanissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle