Antti Kangasniemi vahvistamaan LeKin hyökkäystä - maalivahtiosastolle myös täydennystä

MESTIS / Uutinen
Kangasniemellä on yli 300 ottelun kokemus Liigasta.
Kuva © Timo Savela
LeKi saa hyökkäykseensä runsaasti kokemusta, kun Antti Kangasniemi liittyy lempääläläisryhmään. Maalinsuulle LeKi puolestaan saa täydennystä SaPKosta.

Antti Kangasniemi pelasi viime kauden Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Asplövenin riveissä. 32-vuotias hyökkääjä tehtaili 22 ottelussa tehot 6+11.

Tamperelaislähtöinen Kangasniemi on pelannut urallaan kaikkiaan 307 Liigan runkosarja ja- pudotuspeliottelua. Hänen seurojaan ovat olleet Tappara, Ilves sekä Sport.

Ilves-kasvatilla on aiempaa kokemusta myös LeKi-paidasta seitsemän ottelun verran. Mestiksessä hän on edustanut myös Kajaanin Hokkia, jossa voitti Mestiksen mestaruuden keväällä 2007.

− Antti on harjoitellut joukkueen kanssa alkukauden ajan ja kun saimme rakennettua hyvän työ/opiskelu-paketin Antille, halusi mies jäädä meille pelaamaan. Antti tuo nuoreen hyökkäykseemme Pellisen Ossin ja Välimaan Tommin kanssa runsaasti kokemusta ja ratkaisuvoimaa. Antti on varmasti Mestiksen parhaiden hyökkääjien joukossa ja siten kova vahvistus joukkueeseemme, kertoi LeKin toimitusjohtaja Jukka Laakso.

Lempääläläisseura kertoi tehneensä myös toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen SaPKo-vahti Lassi Yrjölän kanssa. Viime kauden 23-vuotias torjuja aloitti Peliitoissa, mutta siirtyi loppukaudeksi SaPKoon. Kaikkiaan hänelle kertyi pelejä viime kaudella Mestiksessä 18 kappaletta.

» Lähetä palautetta toimitukselle