Antti Hilden Vaasaan

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Tampereen Ilveksessä SM-liigaa pelannut Antti Hilden siirtyy pelaamaan jääkiekkoa ensi kaudeksi Vaasan Sportiin. Hildenin sopimus kattaa tulevan kauden.

Ilveksessä koko jääkiekkouransa pelannut Hilden siirtyi pelaamaan Vaasan Sportiin Mestis-kiekkoa. Hilden on pienikokoinen, jässikän oloinen pelaaja, joka on pelannut Ilveksessä lähinnä kolmos- ja nelosketjuissa. Välillä peliaika on jäänyt vähälle vaisujen otteiden takia.

Parhaimmillaan Hilden on nopea pelaaja, joka taklaa kovaa vastustajia ja karvaa ahkerasti vastustajien puolustajilta pelivälinettä. Vastustajien ärsyttäminen sekä oikeanlainen suunsoitto yhdistettynä aggressiiviseen luisteluun ovat vieneet monta liigapelaajaa turhautumisen partaalle ja jäähyboksiin.

Kiekollinen peli ei ollut Antin parhaita puolia, mutta se kehittyi kyllä Ilveksessä pelatessaan.
Viime kaudella Hilden pelasi Ilveksessä 51 peliä tehoilla 3+6. Pudotuspelien kolmessa pelissä ei tullut pisteitä lainkaan.
Viime kaudella hän oli varjo siitä, mitä Ilveksen kannattajat olivat tottuneet hänestä näkemään. Ehkä tämän takia hänen sopimustaan Tampereelle ei uusittu.

» Lähetä palautetta toimitukselle