TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Antti Halonen sivussa ainakin kuukauden

MESTIS / Uutinen
Mestiksen kärkijoukkue Kajaanin Hokin kapteeni Antti Halonen on sivussa ainakin kuukauden ajan nivusvammansa takia. Myös Marko Virtalaa odottanee pidempiaikainen pakkolepo.

Nivusvammaa viime aikoina potenut Halonen joutuu sairaslomalle ainakin tammikuun ajaksi. Joukkueensa runkopuolustajiin kuuluva 24-vuotias Halonen on jätti kaksi joulutaukoa edeltänyttä sekä yhden tauonjälkeisen ottelun kesken kipeän nivusensa takia. Vamman vakavuus selvisi lääkärissä.

- Lääkärin diagnoosi on se, että nivusesta on revennyt lihas ja kuntoutuksessa kestää ainakin kuukauden verran. Missään nimessä sitä ei leikata, sillä silloin kausi olisi ohi. Toivomme, että kuntoutuminen sujuisi tammikuun aikana, kuten lääkäri ennustaa, Hokin päävalmentaja Kai Suikkanen sanoi Jukurit-ottelun jälkeen.

182-senttinen ja 92-kiloinen Halonen aloitti kautensa vasta lokakuussa harjoituskauden polvileikkauksen takia. Halonen on pelannut tällä kaudella 24 ottelua pistein 3+10. Jäähyminuutteja on kasassa 44 ja tehotilasto on 12 maalia plussalla. Lukema on Hokin toiseksi paras.

Hokin plusmiinustilaston ykköspelaaja Marko Virtala (+13) jätti lauantaisen Jukurit-ottelun kesken sormivamman takia päätöserän alkupuoliskolla. 21-vuotias Virtala joutunee sivuun tositoimista pidemmäksi aikaa, sillä ensimmäisen diagnoosin mukaan miehen sormi on poikki.

Kauden aikana 26 ottelua pelanneelle Virtalalle loukkaantuminen on kauden toinen. Edellinen sattui syksyn ensimmäisessä Jukurit-ottelussa, jossa mies sai syvän luistimenviillon jalkaansa. 174-senttinen ja 73-kiloinen Virtala on tehtaillut tämän kauden runkosarjassa pisteet 5+9. Jäähyminuutteja miehen tilillä ei ole yhtään.

Hokin kapteenina toimii Halosen sairasloman aikana varakapteeni Tuomas Nikoskelainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös