NJD - BUF 1.00
DET - PHI 2.00
FLA - MTL 2.00
ANA - WSH 4.00
CGY - ARI 23.00

Antti Hölli LeKi-hyökkäykseen

MESTIS / Uutinen
Syksyn HeKissä pelannut Antti Hölli palaa Mestis-jäille. Nuori laitahyökkääjä on solminut kevääseen 2010 saakka voimassa olevan sopimuksen LeKin kanssa.

21-vuotias Hölli siirtyi Tapparan A-nuorista HeKiin täksi kaudeksi. Debyyttisyksy miesten sarjoissa sujuikin mukavasti, sillä 28 ottelussaan tehot 6+9 iskenyt laitahyökkääjä oli joukkueensa viidenneksi paras pistemies.

Hölli joutui kuitenkin purkamaan sopimuksensa HeKin kanssa ennen joulua, kun rakennustöitä pelaamisen ohessa tehnyt kiekkoilija jäi vaille töitä rakentamisen hiljennyttyä Päijät-Hämeen alueella.

Aiemmin urallaan Hölli on pelannut sekä Ilveksen että Tapparan junioreissa. SM-liigapelejä hänellä on tilillään kirvesrinnoista kymmenen kappaletta kaudelta 2006-2007.

Hölli pelaa LeKi-paidassa jo tänään keskiviikkona (28.1.), kun joukkue kohtaa Kiekko-Vantaan. Lupaava laitahyökkääjä on kuitenkin mahdollista nähdä lempääläisryhmässä myöhemminkin, sillä seura solmi pelimiehen kanssa kevääseen 2010 saakka voimassa olevan sopimuksen.

– Nyt kun sarjapaikka näyttäisi yksinkertaisella matematiikalla olevan likimain varma, niin on hyvä miettiä myös tulevaisuutta. Ei ole pahitteeksi, vaikka muutamia pelaajasopimuksia on olemassa jo tulevallekin kaudelle ja saadaan pelaajarunkoa hahmoteltua, LeKi-manageri Vesa Papinsaari sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle