Anthony Guttig vaihtaa Jukurien paitaan

MESTIS / Uutinen
Guttig pelasi viime kaudella Hokissa.
Kuva © Timo Savela
Kajaanissa upean kauden pelannut ranskalainen Anthony Guttig on Jukurien tuorein vahvistus. Mikkeliläisjoukkue kiinnitti riveihinsä myös Nestori Lähteen.

Viime kaudella Hokissa kovaa jälkeä tehnyt ranskalaishyökkääjä Anthony Guttig edustaa jatkossa Jukureita. Liigajäillekin huhuttu 25-vuotias Ranskan maajoukkuemies takoi 54 otteluun hienot tehopisteet 25+41.

186-senttinen ja 87-kiloinen Guttig on pelannut kahden edellisen kevään MM-kisoissa Ranskan paidassa. Dijon-kasvatti on kiekkoillut urallaan myös Ruotsissa.

Jukurit on tehnyt sopimuksen myös toisen hyökkääjän kanssa, kun Nestori Lähde on solminut jatkosopimuksen.

− Laadukkaita pelaajia molemmat. Guttig pelannut kolmet MM-kisat ja viime kaudella Hokissa teki 52 pistettä. Hän tulee ensisijaisesti meille laitahyökkääjän paikalle, kommentoi päävalmentaja Antti Pennanen uutta hankintaa.

− Lähde on jo meille tuttu mies viime kaudelta. Kova työmies ja tuo vahvistusta sinne osastolle, Pennanen totesi.

Viime helmikuussa Mikkeliin siirtynyt Ilves-kasvatti ehti pelata kuusi runkosarja- ja 18 pudotuspeliottelua sarvipäiden riveissä.

− Lähteen ja Guttigin myötä Jukurit on valmis lähtemään sarjaan. Joukkueessamme on nyt erilaista osaamista ja riittävästi syvyyttä. Joukkue on työteliäs sekä sitkeä ja siten vaikeasti voitettava, uskoo seuran urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Kummankin pelaajan sopimukset ovat yksivuotisia.

Päivitetty 14.28

» Lähetä palautetta toimitukselle