ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Anssi Virkki loukkaantui vakavasti

MESTIS / Uutinen
Halloween-näytelmä Kouvolassa oli saada turhan verisen lopun, kun luistin viilsi SaPKo-puolustaja Anssi Virkin ranteen auki. Vamma on vakava, mutta välitöntä vaaraa ei ole.

Anssi Virkki sai pelin 28. minuutilla SaPKon oman maalin edustalla luistimenterästä vaarallisen viillon käteensä. Rajusti verta vuotanut puolustaja pääsi liukumaan omin voimin vaihtoaitioon, josta hänet kiidätettiin välittömästi sairaalaan.

– Luistin viilsi ranteesta ja oli ilmeisesti milleistä kiinni, ettei mennyt valtimoon asti. Viimeisimpien tietojeni mukaan Anssi on hoidettavana Kuusankosken aluesairaalassa. Onneksi ei pitäisi olla mitään vaaraa, mutta vamma vaatii leikkaushoitoa, sillä jänteitä tai lihaksia on vaurioitunut. Hänet leikataan joko täällä tai siirretään Kuopioon, tiesi SaPKo-valmentaja Pekka Tirkkonen kertoa.

Tuoreimman tiedon mukaan Virkki siirretään aamulla operoitavaksi Töölön sairaalaan. Puolustajan kädestä on poikki sekä jänteitä että hermoja.

Ensimmäistä täyttä Mestis-kauttaan pelaava Virkki, 20, on pelannut tänä syksynä neljätoista ottelua kasvattiseuransa riveissä ilman tehopisteitä. Nyt edessä on kuitenkin mahdollisesti pitkäksikin venyvä sairausloma.

» Lähetä palautetta toimitukselle