TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Anssi Rantanen jatkaa Hokissa

MESTIS / Uutinen
Puolustaja Anssi Rantanen, 25, jatkaa Mestiksen runkosarjassa toiseksi sijoittuneen Kajaanin Hokin takalinjoilla. Hokki on solminut Rantasen kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

188-senttinen ja 99-kiloinen Rantanen siirtyi Hokkiin Forssan Palloseurasta juuri meneillään olevan Mestis-kauden alla.

- Anssi on osoittautunut takuupakiksi, on luotettava ja tarpeeksi raamikas yhdeksi puolustuksen tukipylvääksi. Rantanen on iso pala meidän joukkueessa, jota aletaan toden teolla kasaamaan playoffien jälkeen, manageri Olli-Pekka Hakkarainen sanoo.

Rantanen pelasi linnapaidassa 42 runkosarjaottelua, joissa syntyi pisteet 3+8. Jäähypenkkiä mies kulutti 96 minuutin verran. Tehotilastossa Rantanen jäi maalin verran plussalle.

- Rantanen on helvetin tärkeä pelaaja joukkueelle. Ollut sitä koko kauden ajan, mutta miehen peli on kehittynyt hirveästi kauden edetessä, valmentaja Kai Suikkanen kehui luottopakkiaan Kiekkoviestissä.

Torstaina julkistettu jatkosopimus pitää Rantasen Hokin riveissä kevääseen 2010 saakka. Rantasen lisäksi Hokilla on kevääseen 2010 saakka ulottuva sopimus myös tällä kaudella Mestis-debyyttinsä tehneiden Ville Komulaisen ja Jussi Purasen kanssa.

- Olemme normaaliaikataulusta edellä, tästä on hyvä lähteä. Mutta nyt pelataan kauden tärkeimmät ja aina vain mielenkiintoisimmiksi käyvät pelit ensin ja palataan pelaaja-asioihin sen jälkeen uudestaan, Hakkarainen sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös