Andreas Athanasiou palaa Pohjois-Amerikkaan - ura jatkuu Red Wingsissä

NHL / Uutinen
Andreas Athanasiou on pelannut koko NHL-uransa Red Wings -paidassa.
Kuva © Getty Images
Detroit Red Wings on solminut vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Andreas Athanasioun kanssa. Sopimuksen arvo on 1,3 miljoonaa dollaria. Athanasiou matkustaa viikonlopun aikana Sveitsistä Pohjois-Amerikkaan ja liittyy Red Wingsin kokoonpanoon ensi viikon puolella.

Red Wings -fanien ei tarvitse enää pidättää hengitystään. Hyökkääjä Andreas Athanasioun ja Red Wingsin pitkä sopimuskiista tuli vihdoin päätökseensä perjantai-iltana, kun nuori hyökkääjä solmi vuoden jatkosopimuksen joukkueen kanssa.

Athanasiou on viettänyt kauden ensimmäiset viikot Sveitsissä, joten kanadalainen liittyy joukkueen vahvuuteen vasta ensi viikolla. 

23-vuotias Athanasiou on pelannut NHL-uransa kaksi kautta autokaupungissa. Red Wingsin neljännen kierroksen varaus kesältä 2012 iski viime kaudella 64 runkosarjaottelussa yhteensä 18 maalia ja keräsi 11 syöttöpistettä.

Jotta Athanasiou mahtuu Red Wingsin pelaavaan kokoonpanoon, on joukkueen joko siirrettävä pelaajia AHL:ään tai suoritettava vaihtokauppa. Jää nähtäväksi, mikä on Red Wings GM Ken Hollandin ratkaisu tilanteen suhteen. 

» Lähetä palautetta toimitukselle