JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Andersson jatkoi sopimustaan

LIIGA / Uutinen
Hienosti kauden aloittanut puolustaja Adam Andersson on jatkanut sopimustaan KalPan kanssa. Uusi paperi pitää ruotsalaisen Kuopiossa kevääseen 2013.

SM-liigan parhaisiin hyökkääviin puolustajiin kuuluva Adam Andersson on solminut jatkosopimuksen KalPan kanssa. Uudella kontrahdilla puolustajan sopimusta pidennettiin kolmella kaudella.

– Asiat on jo sovittu. Nimet pistetään papereihin viikonlopun aikana, kun agenttini saapuu tänne, myönsi Andersson Savon Sanomille haastattelussa.

Tehopuolustaja on aiemmalla urallaan pelannut kotimaassaan Moran IK:n, Brynäs IF:n, Djurgårdens IF:n ja MODO:n riveissä. Kuluva visiitti on Anderssonin ensimmäinen sopimus Ruotsin ulkopuolella.

– Olen viihtynyt Kuopiossa erinomaisesti. Hain uutta alkua uralleni ja sen olen täältä löytänyt. Organisaatio on dynaaminen, joukkueen rakenne hyvä ja pelitapa sopii minulle erinomaisesti.

KalPan riveissä Andersson on toistaiseksi pelannut kuusi ottelua, joissa puolustaja tehoillut neljä maalia ja kolme syöttöpistettä. Kovan laukauksen ja hyvän syöttötaidon omaava oikeakäsi alhaalla pelaava pakki on tuonut aivan uuden ulottuvuuden kuopiolaisten ylivoimapeliin.

» Lähetä palautetta toimitukselle