BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Anders Burström palaa Ruotsiin

LIIGA / Uutinen
HPK:ssa ja Jokereissa päättyneellä kaudella pelannut ruotsalainen Anders Burström palaa kotimaahansa. 28-vuotias keskushyökkääjä on allekirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen Elitserienissä pelaavan Södertäljen kanssa.

Anders Burström oli pelannut koko uransa Luleån joukkueessa ennen siirtoaan Suomeen ja HPK:hon. Hämeenlinnassa ruotsalainen osoittautui luotettavaksi puolustussuunnan pelaajaksi, mutta tehot hyökkäyspäässä eivät olleet riittäviä ulkomaalaispelaajalle. Burström ehti pelata HPK:ssa 43 ottelua ennen siirtoa Jokereihin tammikuun lopussa. Pistetili hämeenlinnalaisseurassa näytti tällöin lukemaa 3+7.

Jokereissa Burström pelasi HPK:n tapaan puolustusvoittoisissa rooleissa kolmos- ja nelosketjuissa. Runkosarjan 14 ottelussa hän ei tehnyt pistettäkään, mutta pudotuspelien kahdeksassa kamppailussa maalinteko onnistui kahdesti.

Burströmin uusi seura Södertälje sijoittui viime kaudella runkosarjan yhdeksänneksi Elitserienissä, joten se ei päässyt pudotuspeleihin, mutta ei joutunut myöskään karsimaan sarjapaikastaan. Joukkueessa pelanneita suomalaisia olivat Juha Lind, Teemu Riihijärvi, Antti Törmänen ja Niko Halttunen.

» Lähetä palautetta toimitukselle