Anders Burström narripaitaan - Vladimir Machulda ei

LIIGA / Uutinen
HPK:ssa kauden aloittanut ruotsalaishyökkääjä Anders Burström pelaa kauden loppuun Helsingin Jokereissa.

Hämeenlinnaan pitkän Luulaja-uran jälkeen päätynyt 27-vuotias ruotsalainen on saanut pelaamissaan 43 ottelussa aikaiseksi 3 maalia ja 7 maaliin johtanutta syöttöä. Burström putosikiin ritaripaitojen kokoonpanossa aina nelosketjuun asti, eivätkä ajoittaiset nostot Kerhon tähtipelaajien rinnalle tuoneet tulosta.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela ei osannut vielä kommentoida jäikö Burströmin siirto seuran viimeiseksi ennen siirtorajan umpeutumista.

- Vaikea sanoa vielä. Sanotaan näin, että ei me olla jääty laakereille lepäämään. On tässä kaikenlaista mielessä, mutta en osaa sanoa vielä tarkemmin, sanoi Korpela.

HPK hankki loppuviikosta riveihinsä KalPan itävaltalaishyökkäjä Oliver Setzingerin. Jokerit puolestaan tarvitsi hyökkäykseensä vahvistusta joukkuetta vaivaavien loukaantumisten takia.

- Koko kausi on tähän asti pelattu kolmella keskushyökkääjällä, jolloin nelosketjun keskellä on pelannut laituri. Haimme nelossentteriä kuukauden verran ja neuvottelimme HPK:n kanssa pari viikkoa pelaajasta. Nyt asia ratkesi ja Burström pelaa tiistaina Jokereissa HIFK:ta vastaan, kertoo Jokereiden toimitusjohtaja Matti Virmanen.

Kysymykseen siitä, onko Burström viimeinen tulija tällä kaudella, Virmanen ei halunnut ottaa lopullista kantaa. Jokerit ovat neuvotelleet SaiPan kanssa Vladimir Machuldan siirrosta Jokereihin, mutta ainakaan toistaiseksi sopimusta ei ole syntynyt.

- Epäilen, että ketään ei tule enää. Neuvottelimme kyllä myös Machuldasta, mutta ratkaisua ei syntynyt. Joukkue on nyt valmis ja pääsemme pelaamaan neljällä kentällä. Olemme tyytyväisiä tähän kokoonpanoon, mutta en voi sanoa aivan lopullisesti sitä, että ketään ei tulisi, Virmanen pohtii ja jättää vielä pienen takaportin Machuldan tulolle.

» Lähetä palautetta toimitukselle