Alt, Oduya ja Stewart uusiin osoitteisiin - Jussi Jokinen läpäisi siirtolistan

NHL / Uutinen
Chris Stewart matkaa Calgaryyn.
Kuva © Getty Images
NHL:n siirtotakarajalla siirtolistalla on perinteisesti vilskettä. Sunnuntaina listalle päätyneistä pelaajista kolme päätyi vaihtamaan seuraa. Suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen ei kelvannut kenellekään, joten hänet voidaan sijoittaa Blue Jacketsin farmijoukkueeseen.

Kolmesta siirtyneestä pelaajasta kokenein on Johnny Oduya, jonka uusi seura on Philadelphia Flyers. Ruotsalaispuolustaja on kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Chicago Blackhawksista. Tällä kaudella Oduya on pelannut Ottawa Senatorsissa 51 ottelua tehoin 4+4. 

Chris Stewartille on kirjattu tällä kaudella 47 ottelua Minnesota Wildin riveissä. 13 tehopistettä tehnyt hyökkääjä pelaa loppukauden Calgary Flamesissä.

Puolustaja Mark Altin NHL-ura on toistaiseksi yhdeksän ottelun mittainen, eikä niissä ole kertynyt tehopisteitä. NHL-debyytti nähtiin kaudella 2014-15, ja loput kahdeksan ottelua kirjattiin tällä kaudella. Alt siirtyy Kalliovuorille Colorado Avalanchen napattua hänet.

Sekä Oduyan, Stewartin että Altin sopimukset päättyvät tämän kauden jälkeen.

Yhdeksän pelaajaa ei kelvannut kenellekään. Näiden joukossa oli Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle