JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Alikoski ja Junttila jatkavat kärppänutussa

LIIGA / Uutinen
Alikoski pelaa Kärpissä myös seuraavat kaksi kautta.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Oulun Kärpät kirjoitti jatkosopimukset hyökkääjien Julius Junttilan ja Mikko Alikosken kanssa.

Kärpät on solminut jatkosopimukset omien kasvattiensa Julius Junttilan ja Mikko Alikosken kanssa. Junttilan sopimus on yksivuotinen, kun taas Alikosken sopimus kestää kauteen 2016-2017 saakka.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi sopimuksia Kärppien tiedotteessa.

− Omavaraisuus on ollut Kärppien perusajatus ja tämän päivän sopimukset ovat luontevaa jatkoa sille ajattelulle. Olemme seurana erittäin tyytyväisiä, että omat kasvattimme halusivat jatkaa.

23-vuotias Junttila teki A-maajoukkuedebyyttinsä marraskuun maajoukkueturnauksessa Helsingissä. Viime viikot loukkaantumisen takia sivussa ollut hyökkääjä oli iloinen sopimuksestaan. 

− Hyvä ja hieno asia. Kärpissä pelaaminen on aina ollut ykkösvaihtoehto ja uskon, että tämä on oman kehitykseni kannalta edelleen paras vaihtoehto. 

Kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt 28-vuotias Alikoski palasi Kärppiin kaudeksi 2013-2014 vuoden Mestis-vierailun jälkeen. Myös Alikoski oli sopimuksestaan iloinen.

− Loistava juttu, että saa jatkaa joukkueessa ja seurassa, jossa on tekemisen meininki ja hyvä ilmapiiri. Päätös oli todella helppo.

» Lähetä palautetta toimitukselle