JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Aleksandr Koroljuk palaa San Joseen

NHL / Uutinen
Ennen työsulkukautta viimeksi NHL:ssä pelannut venäläishyökkääjä Aleksandr Koroljuk palaa NHL:ään ja tuttuun haipaitaan.

Työsulkukauden ja kaksi sen jälkeistä kautta Venäjällä pelannut Koroljuk palaa Sharksiin, kun mestaruutta tavoitteleva San Jose hankki miehen New Jerseyltä vaihdossa kolmannen kierroksen varausvuoroon.

Koroljuk on pelannut koko NHL-uransa San Josen riveissä. Hän päätti jäädä työsulun jälkeenkin Venäjän liigaan, jossa on tällä kaudella pelannut Tsehovin riveissä 39 ottelua tehoin 14+24.

- Hän tietää miten me pelaamme ja mitä me häneltä odotamme, Sharksien GM Doug Wilson kommentoi San Jose Mercury Newsissä.

San Jose kauppasi Koroljukin ja Jim Faheyn New Jersey Devilsiin viime kesänä, kun Devilsin piti saada tilaa palkkakattoonsa. Sharks sai vaihdossa ensimmäisen kierroksen varausvuoron ja kallispalkkaisen puolustaja Vladimir Malahovin.

Koroljuk saapuu viikonlopun aikana San Joseen lääkärintarkastukseen. Hänellä on viimeinen vuosi meneillään aikanaan Sharksien kanssa vuonna 2005 tekemään sopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle