Al MacInnis jatkaa St.Louisissa

NHL / Uutinen
Seura ilmoitti tiistaina käyttävänsä optionsa All-Star puolustaja Al MacInnikseen. Näin ollen MacInnis pelaa ensi vuonna jo 19. NHL-kautensa.

Al MacInnis 37, on pelannut Bluesissa kaudesta 1994-95 lähtien ja ollut jatkuvasti seuran runkopuolustajia. Yhdessä Chris Prongerin kanssa mies on muodostanut ehkä NHL:n parhaan puolustajaparin ja kaksikko on ollut pelottava varsinkin ylivoimalla. Veteraanipuolustaja omaa yhden liigan kovimmista laukauksista.

Viime kaudella mies kärsi harmittavasta silmävammasta, mutta palattuaan kaukaloon hän pelasi jälleen erittäin hyvin. Pelaammissaan 59 ottelussa MacInnis keräsi 54 pistettä ja oli joukkueen pistepörssissä neljännellä sijalla. Kaikkien aikojen runkosarjan pistetilastossa hän on St.Louisissa yhdeksännellä sijalla 336 pisteellä. Yhteensä puolustaja on pelannut joukkueessa 459 ottelua, mikä takaa pelattujen pelien tilastossa kymmenennen sijan.

Toivottavasti MacInnis saa pelata ehjän seuraavan kauden. Viime kaudesta meni kaksi kuukautta kentän laidalla parannellessa silmää, joka oli vammautunut San Josen Scott Hannonin mailan iskusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle