IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Akkanen ja Fox Jokipoikiin

MESTIS / Uutinen
Matti Näätäsen Tanskaan menettänyt Joensuun Jokipojat ei jäänyt tulee makaamaan, vaan se paikkasi luottomiehensä lähdön paluumuuttaja Juuso Akkasella. Sen lisäksi ärjypaidan pukee alkavalla Mestis-kaudella päälleen jenkkisentteri Jordan Fox. Asiasta kertoi ensimmäisenä Mehtimäkeläinen.

Viime kaudella Tampereen Ilveksen takalinjoilla vaikuttanut Juuso Akkanen, 26, tekee paluun Joensuuhun. Kausilla 2005–2009 Jokipoikien peräpään kulmakiviin kuulunut Akkanen ei SM-liigassa liiemmin vastuuta saanut, vaikka miehen tilille merkittiin yhteensä 48 runkosarja- ja karsintaottelussa tehot 1+5.

– Juuson paluu on meille suuri asia. Hän tulee olemaan iso pelaaja sekä kaukalossa että pukukopissa, Jokipoikien päävalmentaja Jukka Varmanen toteaa Mehtimäkeläisen -nettisivuilla.

Akkasen lisäksi Jokipojat vahvistuu viime kaudella ECHL-joukkue Wheeling Nailersin sotisovassa kiekkoilleella yhdysvaltalaisella keskushyökkääjä Jordan Foxilla. 26-vuotias Fox nakutti Nailers-paidassa 59 runkosarjaottelussa yhteensä 54 (19+35) tehopistettä, jonka myötä mies pääsi kokeilemaan myös kolmen ottelun verran AHL-vauhtia Rochester Americansin riveissä.

– Foxin hankinnan jälkeen sentteriosastomme näyttää erittäin hyvältä. Hän on monipuolinen rightin pelaaja ja tulee innoissaan meille. Olemme myös tarkistaneet kaverin taustat huolella ja tiedämme, että kyseessä on hyvä joukkuepelaaja, sanoo Varmanen.

Jokipojilla on uusimpien siirtojen myötä kasassa yhteensä 26 pelaajasopimusta ja neljä try-out-sopimusta alkavalle Mestis-kaudelle 2010–2011. Päävalmentaja Varmasen mukaan haussa on vielä puolustaja ja hyökkääjä, jonka jälkeen joensuulaiset ovat valmiita kauden aloitukseen.

– Haemme vielä yhtä laituria sekä yhtä puolustajaa. Haluamme ensin arvioida, mitä meillä tällä hetkellä on, ja sen mukaan määritellään se, mitä tarvitsemme vielä joukkueeseemme, Jokipoika-piiskuri kommentoi.

Lähde: http://www.mehtimakelainen.net

» Lähetä palautetta toimitukselle