TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Aki Tuominen matkaa Italiaan

MESTIS / Uutinen
Kuluvan kauden Kiekko-Vantaan riveissä aloittanut Aki Tuominen suuntaa tiensä saapasmaahan. Tuomisen uudeksi seuraksi seuloutui lopulta Italian pääsarjassa pelaava FVG Pontebba.

Puolustaja Aki Tuominen on ehtinyt urallaan aiemminkin vierailla moneen otteeseen ulkomaisissa kiekkosarjoissa. 32-vuotiaan Tuomisen tililtä löytyy kotimaassaan pelaamien kamppailujen lisäksi pelejä niin Saksan, Ruotsin kuin Norjankin kiekkokaukaloista. Nyt uuden aluevaltauksen Euroopan maista tekevä Tuominen suunnistaa Italiaan ja tarkemmin ottaen pääsarjajoukkue FVG Pontebban riveihin.

Puolustajakonkari edusti kuluneen alkukauden ajan Kiekko-Vantaata, jonka pelipaidassa hän ehti tahkota 20 Mestis-ottelua ja saldota niissä tehot 5+6.

Tuomisen ei täysin ummikkona Italiassa tarvitse pelailla, sillä Pontebban paidassa esiintyy kuluvalla kaudella myös toinenkin suomalaisvahvistus, kun SM-liiga -ja Mestis-kaukaloista tuttu hyökkääjä Karo Koivunen johtaa italialaisjoukkueen peliä yhdessä SaiPassakin piipahtamassa käyneen nikkarihyökkääjä Alex Nikiforukin kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle