ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Aki Keinänen jatkaa TUTOssa − "Hän pelaa uransa parasta jääkiekkoa"

MESTIS / Uutinen
Aki Keinänen nähdään Mestis-kaukaloissa myös kaksi seuraavaa kautta.
Kuva © Timo Savela
TUTO tiedotti keskiviikkona, että hyökkääjä Aki Keinänen jatkaa turkulaisten riveissä seuraavat kaksi kautta. Keinänen on pelannut TUTOssa kaudesta 2005-06 asti.

Vuonna 2005 kasvattajaseura KalPasta TUTOon siirtynyt Aki Keinänen jatkaa aina kevääseen 2019 asti. Turkulaisten seuraikoni on kerännyt pelannut TUTOn historiassa eniten otteluita sekä tehnyt eniten maaleja.

− Loistohomma, että saatiin tulevaisuus näin nopeasti sovittua. Olen hyvillä mielin ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, 32-vuotias Keinänen iloitsi.

Yhteensä 530 Mestis-ottelua pelannut Keinänen on kerännyt otteluissa 219 maalia sekä 198 syöttöpistettä.

− Tämä on meidän organisaatiollemme kaikin puolin upea asia, että saatiin Kenin kanssa asiat sovittua ja tulevaisuus selkeäksi. Keinänen on sarjan kärkipelaajia ja pelaa tällä hetkellä uransa parasta jääkiekkoa. Hänen vaikutuksensa meidän toimintakulttuuriimme on valtava, TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola valotti.

Keinänen on seuralleen uskollinen, sillä peräti 11 vuotta TUTOssa pelannut hyökkääjä on pelannut vain yhden kauden aikana muussa joukkueessa. Kaudella 2008-09 hän pelasi Liigassa Ässien paidassa, mutta silloinkin Keinänen pelasi 14 ottelua lainasopimuksella turkulaisten mukana.

− Nykypäivänä persoonat ja seurauskollisuus ovat melko katoavaa kansanperinnettä. Seuramme kannalta on äärettömän hienoa, että seuramme yksi suurimmista pelaajista jatkaa pelejään TUTO-paidassa vielä ainakin kaksi vuotta, Aittola kertoi.

Keinänen nostetaan ensimmäisenä pelaajana jo uransa aikana TUTO Hockey:n Hall of Legends -näyttelyyn.

» Lähetä palautetta toimitukselle