TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Ahtonen ja Mustonen jatkavat Jokipojissa

MESTIS / Uutinen
Jokipojat aloitti valmistautumisen ensi kauteen kiinnittämällä kaksi tuttua hyökkääjää. Menneen kauden ykkösketjun keskushyökkääjänä pelannut Tapio Ahtonen on sopinut vuoden ja Toni Mustonen kahden vuoden jatkosta.
haastattelu

Pikkarainen nostaa vaatimustasoa Jokipojissa
[lue lisää]

Tuusulalaislähtöinen Mustonen on pelannut Jokipojissa kolme kautta ja kuulunut koko ajan joukkueen tärkeimpiin hyökkääjiin. 25-vuotiaalle laitahyökkääjälle jatkopäätös oli helppo.

- Pari vuotta koulua jäljellä ja oma kämppä täällä, niin ei ollut vaikea päätös. Kun kuulin kuka tulee valmentajaksi, niin halusin jatkaa. Tiedän, että on vaativa kaveri, joka ehkä potkii sopivasti persuksille. Lisäksi viime kaudesta jäi hampaankoloon, pohtii Mustonen.

26-vuotias Ahtonen puolestaan on joensuulaisen kiekkokoulun kasvatteja ja edustanut kahta kautta lukuun ottamatta koko uransa Jokipoikia. Kuluneella kaudella keskushyökkääjä kasasi tehot 16+13, vaikka kausi päättyi polvivammaan juuri ennen pudotuspelejä.

- Pikkarainen soitti ja kysyi, että haluaisitko pelata hänen joukkueessaan. Se oli oikeastaan syy, miksi jatkan. Vaatimustasossa on selvä ero aikaisempaan, se tuo lisää motivaatiota, selvittää Ahtonen jatkopäätöstään.

Lisäksi viime kaudella suureen rooliin nousseella 21-vuotiaalla puolustaja Ville Väänäsellä on voimassa oleva sopimus Jokipoikien kanssa.

Samalla joensuulaisseura vahvisti värvänneensä uudeksi päävalmentajakseen Jarno Pikkaraisen. Viime kaudella Lukon kakkosvalmentajana toiminut Pikkarainen on tehnyt joensuulaisseuran kanssa kahden vuoden sopimuksen. Kakkosvalmentajana jatkaa Arttu Käyhkö.

» Lähetä palautetta toimitukselle