Ahmojen Tikkanen pitkään sivussa

MESTIS / Uutinen
Hyvinkään Ahmojen laitahyökkääjä Tuomas Tikkasen kausi on pahimmassa tapauksessa ohi. Tikkanen loukkasi polvensa Kokkolan Hermestä vastaan pelatussa ottelussa.

Tuomas Tikkanen sai polvivamman taklaustilanteessa viime sunnuntaina, kun Ahmat voitti Hermeksen vieraissa 4-3. Leikkaus on edessä ensi tiistaina Helsingissä, ja alustavan arvion mukaan sairasloman kesto on kolmesta kuuteen kuukauteen.

22-vuotias laitahyökkääjä aloitti kautensa samassa ketjussa yhdessä Juha-Pekka Loikaksen ja Jukka Penttisen kanssa, ja ehti tehdä yhden maalin pelaamissaan kolmessa ottelussa. Edellisellä kierroksella TuToa vastaan Tikkasen korvasi Loikaksen kentän laidalla Aki Elomaa.

– Uutta miestä ei Tikkasen tilalle hankita, ellei kyseessä ole selkeä vahvistus joukkueelle. Hätäpäissämme emme lähde korvaajaa palkkaamaan. Tarvittaessa ryhmään nostetaan junioreista Antti Chrons tai Joni Heiskanen, Ahmojen toiminnanjohtaja Tero Vienonen kertoi Jatkoajalle.

Hyvinkääläisjoukkueella on riveissään tällä hetkellä 13 tervettä hyökkääjää.

Kahdella voitolla ja kahdella tappiolla kautensa aloittanut Ahmat kohtaa seuraavaksi Forssan Palloseuran kotonaan lauantaina klo 17.

» Lähetä palautetta toimitukselle