BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Ahmat testaa venäläistä, Forsbackalle sopimus

MESTIS / Uutinen
26-vuotias venäläinen laitahyökkääjä Aleksei Olhovski on parhaillaan Ahmojen Mestis-joukkueen testissä. Tuorein sopimuspelaaja on porilaislähtöinen hyökkääjä Patrik Forsbacka.

Moskovan vuosien jälkeen ulkomailta pelipaikkaa hakemaan lähtenyt venäläislaituri Aleksei Olhovski osallistui hyvinkääläisjoukkueen harjoituksiin ensimmäisen kerran keskiviikkona ja oli kokoonpanossa jo torstai-iltana, kun Ahmat kohtasi harjoitusottelussa FPS:n. Ensimmäisessä testiottelussa tehopisteittä jääneen Olhovskin pehmeiden käsien potentiaali jäi pitkälti näkemättä, kun yhteistä säveltä ketjukavereiden kanssa ei vielä löytynyt.

Sopimuksia Ahmoilla on tällä hetkellä kasassa yhdeksän. Tuorein pahvin allekirjoittanut pelaaja on viime kaudella Jää-Kotkia ja TuToa edustanut fyysinen laitahyökkääjä Patrik Forsbacka. Viime kauden 15 Mestis-ottelussa Forsbackan tehot olivat 3+2.

Muita sopimuspelaajia ovat maalivahdit Tommi Niemelä ja Aki Kemppi, tapparataustainen puolustaja Antti Uitto sekä hyökkääjät Timo Korhonen, Tuomas Tikkanen, Raine Pulkkinen, Janne Lehtinen ja Viljami Taimisto.

Lisää sopimuksia Ahmat solmii loppuviikon kotiharjoitusotteluidensa jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle