Adam Hall KalPaan (päivitetty)

NHL, MESTIS / Uutinen
Nashville Predatorsin laitahyökkääjä Adam Hall solmi työsulun loppuun saakka kestävän sopimuksen kuopiolaisen KalPan kanssa. 24-vuotias yhdysvaltalainen pelaa kalakukkomiesten paidassa heti, kun kuopiolaiset saavat hyökkääjän pelilupa-asiat kuntoon.

Myös Mestis sai viimein ensimmäisen työsulkupelaajansa, kun hallitseva Mestis-mestari KalPa julkaisi Adam Hallin sopimuksen. Nashvillen laituri saapui Kuopioon sunnuntaina. Isokokoisen Hallin sopimus kestää työsulun päättymiseen saakka.

Pääasiassa Nashvillen kolmosketjussa pelannut Hall merkkautti viime kaudella 79 ottelussa tehot 16+12. Oikealta ampuva Hall on parhaimmillaan fyysisessä pelissä. Kuopiossa jenkkilaiturille on luvassa myös kiekollista roolia ykkös- tai kakkosketjun keskushyökkääjänä. Keskushyökkääjän tontti on Hallille tuttu USA:n MM-joukkueesta.

Lehdistötilaisuuden antia

Hall haluaa kehittää kiekollista osaamistaan
[lue lisää]

Jenkkilaiturin siirron taustalla on kuopiolaisseuran omistaja Kimmo Timonen. Timosen kontaktien ansiosta KalPa oli yhteydessä Adam Halliin jo kesän aikana. Siirtokuvio tuli ajankohtaiseksi, kun NHL:n työsulun alkaminen varmistui. Rahoituskuvioiden selkiinnyttyä viime viikon loppupuolella Hall ja KalPa solmivat viimein pelaajasopimuksen.

Ensimmäisen pelinsä Mestiksessä Hall pelaa todennäköisesti jo keskiviikkona, kun Kirkkonummen Salamat vierailee Niiralan montussa. Hallilla ei ole vielä pelilupaa, mutta KalPa-Hockey Oy:n seurajohdon mukaan peliluvan pitäisi varmistua ennen keskiviikkoa.

Hallin lisäksi KalPassa nähdään myös kotimaisia NHL-pelaajia. Seuraomistajat Kimmo Timonen sekä Sami Kapanen ovat lupautuneet pelamaan kuopiolaisseurassa mikäli työsulku kestää yli vuodenvaihteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle