Yllätysläpimurron tehnyt Ville Sippala jatkaa IPK:ssa pikkuveljensä kanssa

MESTIS / Uutinen
Janne Katosalmi on edustanut karhunuttuja koko Mestis-taipaleen ajan.
Kuva © Timo Savela
IPK läväytti pöytään vauhtikolmikon sopimukset. Näiden sopimuksien myötä IPK:ssa on jälleen ensi kaudella veljespari, tätä viittaa aiemmin ovat kantaneet Hämäläiset.

Iisalmen Peli-Karhut on solminut kolme sopimusta ensi kaudeksi. IPK:n juniorimyllyn läpikäynyt Janne Katosalmi ja viime kaudella täysin puskista Mestikseen tipahtanut Ville Sippala jatkavat vuoden sopimuksilla Iisalmessa. Uutena miehenä IPK:n pelipaitaan saapuu Villen veli Kalle Sippala

− Janne on ollut meidän runkopelaajamme koko Mestis-taipaleen ajan. Ylä-Savolaisena ja meidän junioripolkumme läpikäyneenä pelaajana hän on meille tärkeä pelaaja myös kaukalon ulkopuolella ja todellinen esikuva meidän kaikille junioreille. Hän on todellinen kiekkosoturi, joka raataa isoja minuutteja etenkin alivoimalla, suitsuttaa IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola

Kolmikkoa ei voi kuvailla ainakaan isoiksi, mutta kankeiksi. Trion keskipituus on 170 senttimetriä, mutta vauhtia ja sitkeyttä löytyy jokaiselta pelaajalta. 

− Hän on sarjan parhaita luistelijoita ja todellinen taistelija, joka sytyttää Kankaan montun ja koko muun joukkueen, sanoo Ylisipola. 

− Viime kausi oli hyvä ja joukkue hitsautui loistavasti yhteen kauden edetessä. Muutenkin kaudesta jäi positiivinen kuva, vaikka se loppuikin kuin seinään ja playoffien peruuntuminen jätti kauheasti hampaankoloon. Itselläni kun oli vielä ensimmäinen kausi, niin olisi ollut hienoa päästä kokemaan pudotuspelit Iisalmessa, kommentoi Sippala. 

IPK:n uusi vahvistus Kalle Sippala kulkee isoveljensä jalanjäljissä Raahe-Kiekosta IPK:hin. Rikkonainen viime kausi tuotti Suomi-sarjassa 20 pelissä 23 tehopistettä, jonka lisäksi hän pääsi koettamaan Mestis-vauhtia RoKi:ssa kaksi ottelua pisteittä. Kallella on sopimuksessaan kuukauden koeaikajakso. 

− Hienoa saada myös Kalle Iisalmeen. Hän on veljensä tavoin erittäin nopea luistelija ja omaa potentiaalia tuloksen tekemiseen, kommentoi Ylisipola. 

» Lähetä palautetta toimitukselle