Yli 40 pistettä latonut Aleksi Hämäläinen jatkaa IPK:ssa − "Saimme hänestä ulos sen potentiaalin"

MESTIS / Uutinen
Uransa parhaan kauden pelannut Aleksi Hämäläinen tuuletteli täysiosumaa 15 kertaa kauden aikana.
Kuva © Antti Varonen
IPK kiinnitti pitkäaikaiset runkopelaajansa Aleksi Hämäläisen ja Juuso Nevalaisen tulevan kauden joukkueeseensa. Etenkin Hämäläiselle mennyt kausi oli täydellinen voitto-osuma.

Uransa parhaimmat kautensa pelanneet Aleksi Hämäläinen ja Juuso Nevalainen jatkavat Iisalmen Peli-Karhuissa tulevalla kaudella. Kummatkin ovat kuuluneet IPK:n runkopelaajiin jo usean kauden ajan.

Mennyt kausi oli kummallekin pelaajalle onnistunut. Hämäläinen onnistui vihdoinkin täyttämään häneen kohdistuneet odotukset, kun hän latoi 43 tehopistettä 46 otteluun. 

− Nousimme viime kaudella sarjan kärkikahinoihin ja nyt meidän täytyy todistaa, että sinne IPK tässä sarjassa kuuluukin. Saamme varmasti ensikaudeksi taas mielenkiintoisen joukkueen kasaan, joten kaikki sankoin joukoin hallille, kun pelit taas jatkuu, kertoo Hämäläinen. 

− Aleksi harjoitteli viime kesän osittain ohjatusti ja uudella tavalla. Se näkyi kaukalossa heti syksyllä, vaikka tulosta ei heti syntynyt. Loppukaudesta saimme hänestä ulos sen potentiaalin, joka on ollut koko ajan tiedossa, kertoo IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

Neljättä kauttaan Iisalmessa aloittava Juuso Nevalainen pelasi tehollisesti uransa parhaan kauden, mutta potentiaalia on vieläkin parempaan. Monitoimimies ja fyysisestä pelistään tunnettu Nevalainen pelasi noin puolet pelaamistaan otteluista puolustajan tontilla.

− Kauden äkillinen keskeytyminen oli pettymys, mutta itselle oli heti selvää, että IPK:ssa haluan jatkaa. Seuran toiminta on loistavaa, fanit ovat Mestiksen parhaat sekä Kankaan montun ulkopuolellakin viihtyy aina. Saatuani mahdollisuuden jatkaa täällä, ei tarvinnut montaa minuuttia vastausta miettiä, iloitsee Nevalainen jatkosopimuksestaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle