Yleisörajoitukset koskevat yhä Jokerien alkusyksyä – KHL-kauden tilanne voi alkaa selvitä ensi viikolla

KHL / Uutinen
Jokereillakin syytä huojentuneisuuteen.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Suomen hallitus ilmoitti tänään illalla, että koronapandemian aiheuttamat kokoontumisrajoitukset poistuvat näillä näkymin lokakuun alkaessa. Päätös on toki riippuvainen siitä, että pandemia pysyy vastaisuudessakin nykytavalla kurissa.

KHL-seura Jokerien toimitusjohtaja Eveliina Mikkola luki uutisesta Helsingin Sanomista. Tieto on luonnollisesti Jokereille huojentava.

– Erinomainen uutinen ja tuntuu hienolta. Tosin on sanottava, että kovin suuresti en pysty tätä vielä kommentoimaan, koska meillä ei ole varmuutta mistään, Mikkola sanoo ja jatkaa:

– Ensi viikolla alamme selvitellä tilannetta KHL:n suuntaan. Tällä hetkellä tämä Suomenkin tieto on tuore.

KHL-kausi on tosin tavannut alkaa selkeästi ennen lokakuuta. Tänään ilmoitetun mukaan elokuussa ja syyskuussa Suomessa saa järjestää sisätiloissa yli 500 henkilön tilaisuuksia, mutta vielä tuolloin niissä on noudatettava turvaetäisyyttä ja muita THL:n ohjeita. Se pudottaa Jokerien kotihallin Hartwall Arenan maksimikapasiteettiä rutkasti.

Mikkola ei halua ottaa vielä kantaa, voisiko Jokerit pelata KHL-kotiotteluja rajoitetulla katsojamäärällä.

– Ylipäätään hienointa tässä on, että Suomi näyttää käynnistyvän uudelleen. Alamme palata normaaliin. Se on mahtavaa, Mikkola päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle