Yle: Naisten MM-kilpailut on peruttu

MAAJOUKKUE / Uutinen
Dramaattisia kisahetkiä ei koeta tänä keväänä
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/

Naisten MM-kilpailut piti pelata maalis-huhtikuun vaihteessa Kanadan Halifaxissa. Kuluneella viikolla kisoihin julkaistiin myös jo Suomen joukkue.

Yle kertoo, että perumispäätös tehtiin lauantaina puhelinkokouksessa sen jälkeen, kun Nova Scotian osavaltion hallitus oli esittänyt kisojen perumista ja Kanadan jääkiekkoliitto puoltanut sitä.

– Tämä oli vain muodollinen vahvistus sille. Me teemme sen päätöksen, mutta emme voi mennä sellaiseen paikkaan, johon emme pääse, sanoi Kummola Yle Urheilulle.

Maailmalla on peruttu tai pelattu tyhjille katsomoille lukuisia urheilutapahtumia koronaviruksen leviämisen takia. Toukokuisten miesten MM-kisojen kohtaloa ei ole vielä päätetty.

Lähde: https://yle.fi/urheilu/3-11246269

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Haastattelu
Liiga-seurat saavat nyt lomauttaa pelaajansa, asiantuntija avaa pelaajien heikkoa työttömyysturvaa – "Ei mitään järkeä"
5.4.2020 19:28
Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijan työttömyysturva ja eläkekertymä ovat paljon pienempiä kuin muilla palkansaajilla. Syynä on 1990-luvulla laadittu lain poikkeussäädös. Lisäksi kaikki Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijoiden pelaajasopimukset ovat lainvastaisia.
Uutinen
Ilves tuo markkinoille logollaan varustetut kasvosuojukset − idean takana entinen suomalaismaalivahti
5.4.2020 14:22
Ilves tuo ensimmäisenä liigaseurana markkinoille kasvosuojuksen, jolla on tarkoitus ehkäistä koronavirusepidempian etenemistä. Suojukset tamperelaisseuralle on tehnyt Sasu Hovin omistama yritys.
Artikkeli
Telia kiistää mietteet Liigasta luopumisesta, neuvottelut kauden rahoista ovat kesken – "En usko, että isoa ongelmaa"
3.4.2020 18:58
Telia vahvistaa neuvottelevansa paraikaa Liigan kanssa siitä, millainen Telian maksama mediaoikeusraha on äskettäin päättyneeltä, keskeytyneeltä kaudelta. Telian Olli-Pekka Takanen sanoo, että Telia haluaa jatkaa kumppanuutta vastaisuudessakin.

Lue myös