Eeli Tolvanen ei mahtunut Predatorsin hyökkäykseen − kausi alkaa AHL:ssä

NHL / Uutinen
Tolvanen sai AHL-komennuksen.
Kuva © Emil Hansson www.hanssonsphoto.net
Suomalaishyökkääjä Eeli Tolvasen kausi alkaa NHL:n sijaan AHL-joukkue Milwaukee Admiralsissa.

Harjoitusleirillä pelipaikkaa Nashville Predatorsista kärkkynyt Eeli Tolvanen, 19, aloittaa kautensa AHL:ssä, Predators-organisaatio tiedottaa. Suomalaishyökkääjä kommentoi asiaa Ylelle ja kertoi olevansa pettynyt.

− Eihän tuollaista tietoa halua koskaan kuulla. Nyt sinne kuitenkin lähdetään ja toivottavasti saan pelata siellä paljon ja sitä kautta pääsisin mahdollisimman nopeasti takaisin NHL-joukkueeseen, Tolvanen sanoi Ylen haastattelussa.

Viime kaudella Tolvanen kuului KHL-joukkue Jokerien kärkihyökkääjiin. Helsinkiläisten KHL-kauden päätyttyä suomalainen suuntasi Pohjois-Amerikkaan ja sai runkosarjassa tililleen kolme NHL-ottelua. Nyt edessä ovat pelit Milwaukee Admiralsissa.

− Kyllä tämä ottaa päähän todella paljon. Kaikki sujui tähän asti helposti ja nyt sitten edessä on aivan uusi startti, hyökkääjä tilitti.

Tolvasen mukaan Predators-johto nojasi päätöksessään siihen, että joukkue on täynnä ja että hyökkääjän on vielä kehityttävä. Suomalaisen viime kausi oli monivaiheinen, sillä seurajoukkuekauden lisäksi hän esiintyi nuorten MM-kisoissa, EHT:lla, olympialaisissa ja aikuisten MM-kisoissa.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Yle.

» Lähetä palautetta toimitukselle