Yhdysvalloissa järjestettävät alle 18-vuotiaiden MM-kisat on peruttu

MAAJOUKKUE / Uutinen
Alle 18-vuotiaita ei nähdä viilettämässä MM-jäällä.
Kuva © Saimi Airaksinen

Jääkiekon alle 18-vuotiaiden MM-kisat on peruttu koronaviruksen takia. Kisojen perumisen on vahvistanut Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel. Kisat oli tarkoitus järjestää Yhdysvaltain Plymouthissa ja Ann Arborissa ensi kuussa 16.4.−26.4.

Perumiseen vaikutti myös pandemiaksi julistetun koronaviruksen torjumiseksi tarkoitettu, Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin asettama 30 päivän matkustuskielto Schengen-alueelta Yhdysvaltoihin tuleville ihmisille. Aiemmin koronaviruksen takia peruttiin naisten MM-kisat.

Alle 18-vuotiaiden MM-kisojen perumisesta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Yle.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Haastattelu
Liiga-seurat saavat nyt lomauttaa pelaajansa, asiantuntija avaa pelaajien heikkoa työttömyysturvaa – "Ei mitään järkeä"
5.4.2020 19:28
Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijan työttömyysturva ja eläkekertymä ovat paljon pienempiä kuin muilla palkansaajilla. Syynä on 1990-luvulla laadittu lain poikkeussäädös. Lisäksi kaikki Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijoiden pelaajasopimukset ovat lainvastaisia.
Uutinen
Ilves tuo markkinoille logollaan varustetut kasvosuojukset − idean takana entinen suomalaismaalivahti
5.4.2020 14:22
Ilves tuo ensimmäisenä liigaseurana markkinoille kasvosuojuksen, jolla on tarkoitus ehkäistä koronavirusepidempian etenemistä. Suojukset tamperelaisseuralle on tehnyt Sasu Hovin omistama yritys.
Artikkeli
Telia kiistää mietteet Liigasta luopumisesta, neuvottelut kauden rahoista ovat kesken – "En usko, että isoa ongelmaa"
3.4.2020 18:58
Telia vahvistaa neuvottelevansa paraikaa Liigan kanssa siitä, millainen Telian maksama mediaoikeusraha on äskettäin päättyneeltä, keskeytyneeltä kaudelta. Telian Olli-Pekka Takanen sanoo, että Telia haluaa jatkaa kumppanuutta vastaisuudessakin.

Lue myös