Yhdysvalloissa järjestettävät alle 18-vuotiaiden MM-kisat on peruttu

MAAJOUKKUE / Uutinen
Alle 18-vuotiaita ei nähdä viilettämässä MM-jäällä.
Kuva © Saimi Airaksinen

Jääkiekon alle 18-vuotiaiden MM-kisat on peruttu koronaviruksen takia. Kisojen perumisen on vahvistanut Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel. Kisat oli tarkoitus järjestää Yhdysvaltain Plymouthissa ja Ann Arborissa ensi kuussa 16.4.−26.4.

Perumiseen vaikutti myös pandemiaksi julistetun koronaviruksen torjumiseksi tarkoitettu, Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin asettama 30 päivän matkustuskielto Schengen-alueelta Yhdysvaltoihin tuleville ihmisille. Aiemmin koronaviruksen takia peruttiin naisten MM-kisat.

Alle 18-vuotiaiden MM-kisojen perumisesta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Yle.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta nuoret kiekkoilijat odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen perjantaina julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.
Haastattelu
Miro Nalli karautti karanteeniarjesta Ilveksen tehomieheksi − "Ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa"
6.4.2021 21:57
Ilves palasi koronakaranteenista ottelussa Sportia vastaan eikä antanut isännille sanan sijaa. Tupsukorvien laituri Miro Nalli kertoi, miten pelaaminen tauon jälkeen sujui ja millaista kahden viikon karanteenia oli viettää.

Lue myös