Golden Knights kiinnitti sensaatiohyökkääjä William Karlssonin − kausiansio kohoaa yli viiteen miljoonaan dollariin

NHL / Uutinen
Karlsson voitti viime kaudella Golden Knightsin sisäisen pistepörssin.
Kuva © Getty Images
William Karlsson ja Vegas Golden Knights ovat päässeet yhteisymmärrykseen vuoden mittaisesta ja 5,25 miljoonan dollarin arvoisesta jatkosopimuksesta.

William Karlsson, 25, on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Vegas Golden Knightsin kanssa. Uuden sopimuksen myötä hän ansaitsee ensi kaudesta 5,25 miljoonaa dollaria. Osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksen ehdoista viimeisillä mahdollisilla hetkillä ennen lauantaiksi varattua välimieskäsittelyä.

Karlsson teki viime kaudella 82 pelaamassaan runkosarjaottelussa 43 maalia ja yhteensä 78 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän kirjautti 20 ottelussa 7 maalia ja 15 tehopistettä. Ruotsalaissentteri palkittiin kauden päätteeksi parasta urheiluhenkeä ja herrasmiesmäistä käytöstä edustavalle pelaajalle jaettavalla Lady Byng Memorial Trophylla.

Karlssonin nousu kaudella 2016−2017 tehdystä kuudesta maalista 43 maaliin oli yksi viime NHL-kauden tuhkimotarinoista. Hän siirtyi Golden Knightsiin Columbus Blue Jacketsista kesän 2017 laajennusvaraustilaisuuden myötä. Koko NHL-uransa aikana Karlsson on tehnyt 290 ottelussa yhteensä 70 maalia ja 146 tehopistettä. Hän on Anaheim Ducksin toisen kierroksen varaus kesältä 2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle