Wildin ja Kirill Kaprizovin kädenvääntö ratkesi: yhden NHL-kauden pelannut venäläinen tienaa jatkossa 9 miljoonaa dollaria vuodessa

NHL / Uutinen
Kirill Kaprizov ja Wild pääsivät sopimukseen vaikean kesän jälkeen.
Kuva © Getty Images
Kirill Kaprizovin sopimussaaga päättyi juuri harjoitusleirien alun kynnyksellä rahakkaaseen jatkopahviin.

Minnesota Wild ja Kirill Kaprizov ovat päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Kaprizov teki Wildin kanssa viiden vuoden sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 45 miljoonaa dollaria.

Kaprizovin kausikohtainen palkka on siis hurjat yhdeksän miljoonaa dollaria, vaikka hyökkääjällä on allaan vasta 55 pelattua NHL:n runkosarjaottelua. Näissä debyyttikauden otteluissaan Kaprizov tosin teki tehot 27+24=51 ja pokkasi kauden päätteeksi kauden parhaan tulokkaan palkinnon.

Venäläishyökkääjä pelasi pitkään KHL:ssä ennen NHL:ään siirtymistä, ja hänen huhuiltiin kesällä palaavan Moskovan TsSKA:aan, jos jatkosopimusta Wildin kanssa ei synny. Kaprizov on Wildin viidennen kierroksen varaus vuodelta 2015.

Kaprizovin jatkosopimuksen myötä rajoitettuina vapaina agentteina ovat vielä Vancouver Canucksin Elias Pettersson ja Quinn Hughes, Ottawa Senatorsin Brady Tkachuk, Buffalo Sabresin Rasmus Dahlin, St. Louis Bluesin Robert Thomas sekä New York Islandersin Kieffer Bellows ja Anatoli Golišev.

» Lähetä palautetta toimitukselle