Wild ja Sabres häärivät vaihtokaupoilla − Eric Staal ja Marcus Johansson vaihtavat osoitteita

NHL / Uutinen
Wild-konkari Eric Staal siirtyy Buffalo Sabresiin.
Kuva © Getty Images
Minnesota Wild ja Buffalo Sabres vaihtoivat keskenään pelaajia. Vaihtokaupassa Eric Staal ja Marcus Johansson muuttivat uusiin osoitteisiin.

NHL:stä kantautui Suomen aikaa keskiviikon vaihduttua torstaiksi pelaajauutisia. Buffalo Sabres ja Minnesota Wild vaihtoivat hyökkääjiä keskenään.

Sabres lähetti hyökkääjä Marcus Johanssonin Wildiin vaihdossa Eric Staalista. Ruotsalaishyökkääjä Johansson ehti edustaa Sabresia yhden kauden ajan ollen myös joukkueen varakapteeni. Sitä ennen hän edusti tovin Boston Bruinsia. Hänellä on takanaan myös ajanjaksot New Jersey Devilsissä ja Washington Capitalsissa. Viime kausi tuotti Johanssonille 60 runkosarjaottelussa 30 tehopistettä.

Konkarisentteri Staal vietti Wildissa yhteensä neljä kautta ja kuului kolmella kaudella joukkueen kapteenistoon. Viime kaudella Staal nakutti minnesotalaisjoukkueelle 66 runkosarjaottelussa 47 tehopistettä. Kanadalainen pelasi urallaan pitkään Carolina Hurricanesissa, jonka kapteeni hän myös oli. Ennen tuloaan Wildiin hän piipahti New York Rangersissa.

Sekä Johansson että Staal ovat menestyneet myös maajoukkueessa. Johanssonilta löytyy palkintokaapista muun muassa olympiahopea sekä alle 20-vuotiaiden MM-hopea. Staal on juhlinut urallaan sekä olympia- että MM-kultaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle