Wild antoi potkut valmentajilleen, pääluotsiksi entinen Predators-käskijä

NHL / Uutinen
John Hynes ottaa ohjat Wildissa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Minnesota Wild vapautti päävalmentaja Dean Evasonin ja valmentaja Bob Woodsin sopimuksistaan. Tilalle uudeksi pääkäskijäksi tuli Nashville Predatorsia viime vuosina valmentanut John Hynes.

Minnesota Wild on näyttänyt ovea päävalmentaja Dean Evasonille ja apuvalmentaja Bob Woodsille. Asiasta kertoi seuran GM Bill Guerin. Hän kiitti molempia luotseja palveluksistaan organisaatiossa.

− Dean teki hyvää työtä pestinsä aikana, etenkin päävalmentajana. Olen kiitollinen hänen kovasta työstään ja omistautumisestaan organisaatiollemme. Haluan myös kiittää Bobia ajastaan WIldin apuvalmentajana, GM Guerin sanoi.

Wild palkkasi pois potkitun Evasonin tilalle päävalmentajaksi John Hynesin, joka on valmentanut edellisellä neljällä kaudella Nashville Predatorsia. Sitä ennen hän toimi New Jersey Devilsin penkin takana. Yhteensä 601:ssa NHL:n runkosarjaottelussa päävalmentajana toimineen Hynesin voittoprosentti sarjassa on 52,4.

Wild on NHL:n sarjataulukossa kolmanneksi viimeisenä eli sijalla 30. Joukkue on kerännyt pelaamistaan 19 ottelusta 14 pistettä. Sen takana ovat vain Chicago Blackhawks ja San Jose Sharks. 

» Lähetä palautetta toimitukselle