Wild antoi potkut GM Paul Fentonille – "Hän ei ollut oikea ratkaisu viemään seuraamme eteenpäin"

NHL / Uutinen
Paul Fentonin aika Wildissa jäi reilun vuoden pituiseksi.
Kuva © Getty Images
Minnesota Wild jysäytti yhden NHL:n kesän yllättävimmistä uutisista, kun se erotti GM Paul Fentonin.

Minnesota Wild on erottanut general managerinsa Paul Fentonin. 59-vuotias ehti toimia Wildin ruorissa vain reilun vuoden ajan.

– Pitkän harkinnan jälkeen ilmoitin Paulille tänään, että hän ei ollut oikea ratkaisu viemään seuraamme eteenpäin, Wildin omistaja Craig Leipold totesi.

– Uskon, että meillä on hyvä joukkue, joka tulee kamppailemaan pudotuspelipaikasta, ja odotan innolla uuden GM:n palkkaamista, joka auttaa meitä voittamaan Stanley Cupin, Leipold jatkoi.

Wild jäi Fentonin ainoaksi jääneellä kaudella ensimmäistä kertaa pudotuspelien ulkopuolelle sitten kevään 2012. Fentonin tehtävät ottaa haltuunsa väliaikaisesti Wildin apulais-GM Tom Kurvers.

Käyttäjän risokoski kuva

Kommentti: Riku Isokoski

Paul Fenton ei missään vaiheessa vakuuttanut osaamisellaan Wildissa. Fentonin pahimmiksi virhearvioiksi jäivät Nino Niederreiterin ja Mikael Granlundin vaihtaminen Victor Raskiin ja Kevin Fialaan.

Wild tarvitsee ehdottomasti paremman GM:n johtamaan seuraa, mutta omistaja Leipoldin kommentit osoittavat, että pallo on hukassa myös ylimmällä johtoportaalla.

Pudotuspelipaikasta saati Stanley Cupista St. Paulissa on turha haaveilla nykyisessä tilanteessa moneen vuoteen. Siksi Wild tarvitseekin tässä tilanteessa ennemmin rohkean uudistajan uudeksi GM:ksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle